FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet az Alita 2!

Az Alita sztárja szerint úton van a 2. rész!

12956

Az Alita sztárja szerint úton van a 2. rész!

Az Alita: A harc angyala 2019-ben meglehetősen megosztóra sikeredett, annyi viszont biztos, hogy a befejezés alapján lehetne számítani a történet folytatására. Mivel hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban nem érkezett, a rajongók évek óta könyörögnek egy második részért, ám ez vajmi keveset ér: a főszerepet alakító Rosa Salazar szava talán többet nyom a latba.

Alita: A harc angyala (2019) - Filmkritika

Salazar ugyanis már Rodriguezzel és Cameronnal is beszélt erről:

“Folyton ezzel zaklatom őket. Még a végén beperelnek! Sokat e-mailezek James Cameronnal, de valamiért mindig azt mondja, hogy nincs kedve hozzá. Azért hihetetlen ezt egy olyan embertől hallani, mint Cameron! Amikor a South by Southwest Filmfesztiválon voltunk, meglátogattam Rodriguezt egy teára, és csak az Alitáról beszélgettünk.”

A Cinemablendnek adott interjújában már arról beszélt a színésznő, hogy még egyikük sem vetette el a lehetséges folytatás ötletét:

“Mind a hárman rajongunk ezért a filmért. Sosem veszítjük szem elől. Ha feljön róla a szó, mindig arra lyukadunk ki, hogy miként vegyük fel a fonalat. Mindent megteszünk azért, hogy visszahozzuk Alitát, mert tudjuk, hogy a története mindenki számára sokat jelent. Szerintem valami olyat képvisel ő, ami túlmutat a rasszon és a nemek kérdésén. Tehát dolgozunk az ügyön!”

Sírva tett szomorú bejelentést Céline Dion: gyógyíthatatlan betegséggel küzd a világhírű énekesnő

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · ·