FILMEZZUNK.HU
Faith Minton

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána! című filmben

15310

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána! című filmben

65 éves a bunyós úrinő, akt Bud Spencer alaposan elfenekelt. 1983-ban mutatták be Olaszországban a Nyomás utána! című vígjátékot, ami az ügynökfilmek paródiájaként készült el. A produkciót E.B. Clucher rendezte, aki többször is dolgozott együtt Bud Spencerrel és Terence Hillel. Magyarországon először magyar felirattal került a mozikba 1985. november 14-én, majd két szinkronos változat is készült hozzá, amiből az első 1991-ben, a második pedig 1993 elején jelent meg VHS-en. Az első magyar szinkronban még Szersén Gyula adta Terence Hill hangját, Bud Spencert pedig Vajda László szinkronizálta, a második verzióban viszont már Ujréti László és Bujtor István kölcsönözte a legendás pofonosztók hangjait.

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána című filmben

Ebben a filmben Faith Minton játszotta K1 egyik elsődleges emberét, aki Dr. Spider barátnője is volt. Az akkor mindössze 26 éves Minton a Démon nevet kapta a produkcióban, és akik ismerik a filmet, tudják, hogy egy nagyon kemény, bunyós női karakter, akinek kemény feneke van. Emlékezhettek arra a jelenetre a hajón, amikor Faith Minton alaposan eltángálta Terence Hill-t, majd Bud Spencer-t is móresre akarja tanítani, de ő egy laza mozdulattal megfordítja, elpaskolja a hátsó fertáját, majd azt mondja neki, hogy „milyen jó kemény feneked van”.

Így néz ki napjainkban az a bombázó színésznő, akit Bud Spencer jól elfenekelt a Nyomás utána című filmben - Faith Minton

Az ember nem is gondolná, hogy a színésznő csupán huszonéves volt, mikor a Nyomás utána! forgatása volt. Mintonnak ez volt a 15. produkciója, amiben szerepelt, és bár utána is több filmben és sorozatban láthattuk – például a Knight Riderben, a Star Trek: Új nemzedék-ben, továbbá a Batman és Robin-ban, és a Beépített szépsg 2. részében -, de kétségtelenül a Nyomás utána! a leghíresebb szerepe a mai napig.

Faith Minton

Faith Minton utoljára az Ármány és szenvedély című TV-sorozatban szerepelt, de már több, mint 15 éve nem láthattuk semmiben. A színésznő most 65 éves, de még mindig úgy fest, mint egy úrinő, aki bármikor képes lenne elbánni néhány rendőrrel.

Meghatódtak a rajongók: Terence Hill Bud Spencer lányával készített közös képet

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · ·