FILMEZZUNK.HU
10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

39768

(9) Sylvester Stallone (1946-)

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

Sylvester Stallone fiának, Sage Stallone holttestére Los Angeles Studio City nevű városrészében fekvő otthonában találtak rá 2012. július 13-án. A vizsgálatok alapján legalább három, legfeljebb pedig hét napja lehetett már halott, az azt megelőző napokban senki sem hallott felőle. A Los Angeles County Coroner’s Office 2012. augusztus 30-i közzétételében az áll, hogy Stallone szívrohamban vesztette életét, a korábbi vélekedésekkel ellentétben nem gyógyszer- vagy drogtúladagolás okozta a halálát.

(10) John Travolta (1954-)

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

A Grease sztárjának és szintén színész feleségének, Kelly Prestonnak elsőszülött gyermeke, egy Jett nevű fiú 16 éves korában, 2009 januárjában halt meg – hogy a tragédia még súlyosabb legyen, egy gondtalannak induló családi vakáció közben a Bahamákon. Jett születése óta egy ritka betegségben, Kawasaki-szindrómában szenvedett, és tragikusan korai halálához is ez vezetett. A fiút az Old Bahama Bay Hotel lakosztályában találták meg, ahol egy roham következtében elesett, és beverte a fejét a fürdőkádba.

(+1) Mia Farrow (1945-)

10 híresség, akiknek meghalt a gyermekük

Sok-sok évvel Angelina Jolie előtt a hozzá hasonlóan folyamatosan a világ gyerekeinek ügyében tevékenykedő (az ENSZ gyermekalapja, az UNICEF jószolgálati nagyköveteként is dolgozó) színésznő, Mia Farrow is hatalmas családot gyűjtött maga köré vér szerinti és örökbe fogadott gyerekekből. A sztárnak André Previn karmestertől három gyermeke született, majd örökbe fogadtak három árvát. Később Farrow-nak Woody Allentől született egy fia (bár sokkal valószínűbb, hogy a gyerek apja a színésznő első férje, Frank Sinatra), és további két kicsit adoptáltak. Ezt követően, már egyedülálló anyaként Farrow újabb öt árvát vett magához, így összesen 14 gyereke van. Az adoptált gyerekek közül többen vietnamiak és koreaiak, és nem egy közülük vak, paralízises vagy más súlyos betegségben szenved.

Rossz nyelvek szerint a sztárnak inkább a saját gyerekeiről kellene gondoskodnia a világ gyermekei helyett – ám ezek a rossz nyelvek azonnal elhallgatnak, amikor kiderül, mit kellett Farrow-nak átélnie, hiszen az évek során három gyermekét is elveszítette. Az egyedül örökbe fogadott vak vietnami lány, Tam 2000-ben, 19 éves korában szívelégtelenség miatt halt meg. A Previnnel közösen adoptált szintén vietnami Lark pedig 2008 karácsonyán (!), tüdőgyulladás következtében távozott. A 35 éves nő HIV-beteg volt – állítólag egy tetoválószalonban kapta el a végzetes betegséget egy fertőzött tűtől (borzasztó, de a vírust két gyermeke is hordozza). A legutóbbi tragédia pedig 2016-ban érte Farrow-t: ekkor hunyt el utolsóként örökbe fogadott gyermeke, a deréktól lefelé béna Thaddeus. Halála először autóbalesetnek tűnt, később azonban kiderült: a kocsiban ülve agyonlőtte magát.

Színészek, akikről nem is tudtad, hogy már meghaltak

(Forrás: life.hu)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·