Az Aquaman 2. részében a klímaválság fog a középpontba kerülni

Az Aquaman 2. részében a klímaválság fog a középpontba kerülni

120

Az Aquaman 2. részében a klímaválság fog a középpontba kerülni

Egészen földhözragadt (szó szerint), már-már realisztikus lesz az Aquaman 2 Jason Momoa szerint. Az Aquaman and the Lost Kingdom című moziban ugyanis az emberiség lesz saját maga ellensége. Erről a Varietynek beszélt a sztár, aki már csak azért is árulhat el részleteket az idén bemutatandó filmről, mert ő írta az alapsztoriját.

Aquaman lett a DC első LMBTQ karaktere: vajon a filmben is meglépik?

Egy 55 oldalas vázlatról – úgynevezett treatment – van szó, amelyet partnerével írt, és amely többek közt arról szól, hogy a filmben Aquaman győzködi hosszan az ENSZ-t, hogy tegyenek valamit a klímaváltozás ellen, mert olvadnak a jégsapkák. Nem egy távoli galaxisból érkeznek az idegenek, hogy elpusztítsák a bolygót, hanem mi magunk tesszük tönkre. Azaz össze kell szednünk magunkat és megmentenünk az otthonunkat – fogalmazott Momoa, aki arra a felvetésre, hogy a pletykák szerint Henry Cavillhez hasonlóan tőle is elvehetik a karaktert, azt mondta:

“Mindig én leszek Aquaman, senki sem jöhet és beszélhet erről szarságokat. Lehet, hogy lesznek más karakterek is, mást is eljátszhatok, tudok én vicces, vad és kedves is lenni.”

Még az is lehet, hogy Lobóra utalt, akit James Gunn rég el akar hozni a DC-moziverzumba. Momoa nemrég találkozott a DC filmes főnőkeivel, James Gunn-nal és Peter Safrannal, és Instagram-bejegyzése szerint nagyszerűen haladnak a tárgyalások, nagy terveik vannak, amelyekről persze még semmit sem árulhat el.

Jason Momoa és Emilia Clarke is sírt zavarában, mielőtt a szexjeleneteiket forgatták

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
BB11 live
BBlive
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
sex chinh quy
BBlive 360 vip
Áo cưới Thùy Lâm