FILMEZZUNK.HU
12 váratlan dolog az Alkonyatban, amit mindannyian hiányoltunk

12 váratlan dolog az Alkonyatban, amit mindannyian hiányoltunk

1650

4. Jamesnek tetoválása van, bár a vámpír bőrén nem lehet nyom vagy sérülés

A filmekben azt látjuk, hogy minden heg, seb vagy bármilyen más sérülés azonnal begyógyul a vámpírokon. Ezt sok jelenet bizonyítja. Például, amikor Bella vámpírrá változott a szülés után, a bőrén lévő zúzódások és sebek a szemünk láttára eltűntek. De van itt egy probléma: Jamesnek tetoválása van. Természetesen, ha egy vámpír tetoválást akar, a bőr azonnal meggyógyulna, és nem maradnának ott nyomok. A helyzet viszont az, hogy a Jamest alakító színésznek volt egy tetoválása, és valamiért az alkotók úgy döntöttek, hogy nem titkolják még akkor sem, ha vámpírbőrről van szó.

5. Victoriának nem volt azonnal vörös színű a haja

Viktoriára sokan vörös hajjal emlékeznek vissza, ám az első filmben szőke volt. A hajszíne megváltozott az Alkonyat – Újholdban. A vörös hajat mindigis a gonoszság és a megtévesztés szimbólumának tekintették. Victoria pedig pontosan ilyen a második és a harmadik részben, miután a barátja, James meghalt, és a nő bosszút állt.

6. A lények, akikről Bella olvas -miközben megpróbálja megérteni Edwardot-, valójában csak a mítoszokban léteznek

Amikor Bella rájön, hogy Edward furcsa, elkezd könyveket nézegetni, és információkat gyűjteni a weben. Rábukkan valami apotamkinre, ami a vámpírokhoz kötődik. Ezekről a lényekről az amerikai őslakosok mítoszaiban lehet olvasni. Az potamkinok hatalmas tengeri lények, agyarral és vörös hajjal. Az emberek a gyerekeket ijesztgetik velük, nehogy elszökjenek.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · ·