FILMEZZUNK.HU
12 váratlan dolog az Alkonyatban, amit mindannyian hiányoltunk

12 váratlan dolog az Alkonyatban, amit mindannyian hiányoltunk

1711

10. Van egy jelenet, ahol Bella és Edward sakkoznak

Az Alkonyat: Hajnalhasadás – 1. részben az ifjú házasok, Bella és Edward gyakran sakkoznak nászútjuk során. A film alapjául szolgáló könyv borítóján piros, a sakkfigurákkal azonos színű figurákat használnak.

11. Renesmee számára már csecsemőkorában eldőlt minden

Születésekor Jacob Black impresszumává vált. Senki nem gondolt arra, hogy megvárja, amíg Renesmee felnő, és maga hozza meg ezt a döntést. Ehelyett előre elrendelték a sorsát.

12. Minden Cullen ugyanazt a címert viseli

A Cullen család minden tagja visel valamit, amin rajta van a címerük. Edward, Emmet és Jasper bőr karkötőt viselnek. Esmének pedig egy ezüstje van. Rosalie és Alice nyakláncot visel, Carlisle-nak pedig ezüst gyűrűje van. Az utolsó filmben pedig Bellának van egy bőr karkötője, akárcsak a férjének. Ezek a kiegészítők nincsenek leírva a könyvekben, csak a filmekben láthatjuk őket. Ezzel megmutatták, hogy ők nem csak egy vámpírklán, hanem egy család, amelynek tagjai hűségesek egymáshoz. A családjuk címere így fizikailag is jelen van rajtuk. Az oroszlán az erőt és a vadságot, az alján lévő szárny a végtelent jelenti, a kéz pedig a hitet és az őszinteséget jelképezi, ami azt mutatja, hogy Cullenék őszinték egymáshoz.

//Cornelius//

Az Alkonyat szerzője bevallotta, hogy volt egy jelenet, ami még neki is sok volt – Ki viharzott a forgatásról

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · ·