Leszúrták véletlenül A Bridgerton család egyik főszereplőjét

Döbbenet! Véletlenül leszúrták a Bridgerton család főszereplőjét

9698

Döbbenet! Véletlenül leszúrták a Bridgerton család főszereplőjét

A filmes forgatásokon időnként bizony történnek balesetek, a legtöbbeknek azonban az akciófilmek munkálatai során történő sérülések ugranak be. Ezúttal viszont A Bridgerton család című sorozattal kapcsolatban derült fény arra, hogy a történetben Eloise Bridgertont alakító Claudia Jessie-t már az első forgatási napon véletlenül leszúrta kolléganője, Nicola Coughlan.

Bődületes siker minden idők egyik legarcpirítóbb sorozata, a Bridgerton

Jessie a Cosmopolitan magazinnak adott interjújában mesélt az eset részleteiről:

“Nicolának a lépcsőn kellett elegánsan lesétálnia, de a forgatás első napján még nem volt hozzászokva a cipőjéhez, amelynek egyébként is nagyon csúszós talpa volt. Amikor megbotlott, megpróbáltam elkapni őt a karjánál fogva, de az esernyője fogantyúját sikerült megragadnom, amely nagyon hegyes volt, és amely szó szerint át is fúródott a tenyeremen. A fehér kesztyűm teljesen átvérzett.”

A színésznő azt is elárulta, hogy először fel sem tűnt számára a sérülés, csupán azután vette észre, hogy mi történt valójában, hogy megbizonyosodott arról, hogy partnerének nem esett komolyabb baja. A Netflix nem olyan régen jelentette be, hogy elkészül A Bridgerton család harmadik évada, így csak bízni tudunk abban, hogy a folytatás munkálatai már sokkal biztonságosabb körülmények között zajlik majd.

10 világsztár, aki úgy döntött, hogy a luxus élet helyett inkább teljesen hétköznapit él

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
BB11 live
BBlive
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
sex chinh quy
BBlive 360 vip
Áo cưới Thùy Lâm