Tỷ Số Bóng Đá Nam Sea Games
Bảng Xếp Hạng Châu Á Bóng Đá
Lịch Bóng Đá U22 Việt Nam
Bắt Tỷ Số Bóng Đá Hom Nay
Cảm Bóng Đá Ronaldo
Lịch Thi Đấu Bóng Đá Nữ Sea Games 30
Bóng Đá Trực Tiếp Hạng Nhất Anh
Câu Lạc Bộ Bóng Đá Tottenham
Xem Bóng Đá Ngoại Hạng Anh Vòng 26
Lịch Bóng Đá Europa League Hôm Nay
Lịch Bóng Đá Châu Á U23 Việt Nam
Sân Bóng Đá Lê Đại Hành
Nội Quy Sân Bóng Đá Mini
Bóng Đá Singapore Indonesia
Xem Tivi Bóng Đá Trực Tiếp
Cách Tính Tiền Cược Trong Bóng Đá
Giá Vé Bóng Đá
Trực Tiếp Bóng Đá Arsenal Everton
Cách Bơm Bóng Đá Bằng Bơm Xe Đạp
Game Bóng Đá Fifa Offline
 “Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében" - Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében | Filmezzünk!
“Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében" - Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében

“Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében” – Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében

3105

“Te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében” – Chuck Norris a Bibliából idézett az élet védelme érdekében

Chuck Norris kiállt az élet védelme mellett. “Vajon az emberek többre becsülik az életet a bambusz szívószálaknál?” – ezt a kérdést tette fel a világhírű keresztény színész, Chuck Norris, miután egy új kutatás kimutatta, hogy az embereknek csak a 26%-a tartja teljes mértékben rossz dolognak az abortuszt. Norris a WND.com hírportáljára írt egy cikket, amelyben az Angus Reid Institute új kutatásának eredményére reflektált.

"Minden reggel olvasom a Bibliát" - Chuck Norris

A statisztikák szerint több ember tartja erkölcsileg helytelennek azt, hogy ha a Netflix fiókjukért nem fizetnek (46%), mint az eutanáziát (26%), vagy az abortuszt (20%). Norris rámutatott arra, hogy 51% szerint volt teljes mértékben helytelen a műanyag szívószálak használata.

“Tehát van olyan, aki eutanáziával véget vetett rokona életének, vagy elvetette a gyermekét, de úgy érzi, hogy jó ember, mert bambuszból és nem műanyagból készült szívószálat használ. Lemaradtam valamiről? Komolyan egy bambusz szívószál többet ér egy ember életénél?”

– tette fel a kérdést felháborodva cikkében Norris. Kijelentette, hogy az embereknek nem csak az anyagi dolgokkal kellene foglalkozni, hanem Amerika jövőjével és azzal, hogy az miattunk hogyan fog kinézni.

“A szaporodás számít, a babák jogai számítanak. Ebbe beletartozik az ő elvehetetlen joguk, amelyet maga a Teremtő adott nekik – ez pedig az élethez, a szabadsághoz és a boldogsághoz való joguk.”

– mondta Norris, aki kijelentette, imádkozik Joe Biden amerikai elnökért, hogy mindenre emlékezzen, amikor új rendeleteket hoz meg.

“A 139. Zsoltárban is hangoztatja a Biblia az emberi élet értékét. “Bizony te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében. Magasztallak, hogy csodálatosan megkülönböztettél. Csodálatosak a te cselekedeteid! és jól tudja ezt az én lelkem. Nem volt elrejtve előtted az én csontom, mikor titokban formáltattam és idomíttattam, mintegy a föld mélyében. Látták szemeid az én alaktalan testemet, és könyvedben ezek mind be voltak írva: a napok is, amelyeken formáltatni fognak; holott egy sem volt még meg közülük.”

– idézte a zsoltárt a színész.

Pierce Brosnan elmondta, hogy Istenbe vetett hitének köszönhetően tudta átvészelni felesége és lánya halálát

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · ·

Nox App Player Download
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
BB11 live
BBlive
BB11 Live
BB11 live
BBlive
BBlive
sex chinh quy
BBlive 360 vip
Áo cưới Thùy Lâm