FILMEZZUNK.HU
9 zseniális színésznő, akiknek megjelenésük miatt gondot okozott egy bizonyos szerep megszerzése

9 zseniális színésznő, akiknek megjelenésük miatt gondot okozott egy bizonyos szerep megszerzése

1574

4. Amanda Seyfried

Elképesztő, de a karcsú Amanda Seyfried-et kritizálták a testalkata miatt. Elárulta, hogy többen a “túlsúlyos” kategóriába sorolták, így majdnem elesett több szereptől is. Ahhoz, hogy megkapta a Mamma Mia! című film főzerepét, a színésznőnek sokat kellett edzenie.

5. Amy Schumer

Amy Schumernek pedig egyenesen azt mondták, hogyha nem fogy le, soha nem kapja meg a kívánt szerepet. Mielőtt a Kész katasztrófa című filmet elkezdték gyártani, azt mondták neki, hogy egy hollywoodi színésznő súlya soha nem lehet 140 fontnál több, különben az “szúrja az emberek szemét”.  Akkoriban Schumer engedett a nyomásnak, és leadott néhány kilót, de ezt követően hangsúlyozta, hogy soha többé nem csinál ilyet.

6. Mädchen Amick

Mädchen Amick meghallgatásra jelentkezett Lorelai szerepére a Szívek szállodája című sorozatban, amit majdnem meg is kapott. Később azonban a producerek meggondolták magukat, mert úgy gondolták, hogy még túl fiatal ahhoz, hogy anyát játsszon. Végül Lauren Graham kapta meg a szerepet, aki csak 3 évvel volt idősebb Amicknél.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·