FILMEZZUNK.HU
9 zseniális színésznő, akiknek megjelenésük miatt gondot okozott egy bizonyos szerep megszerzése

9 zseniális színésznő, akiknek megjelenésük miatt gondot okozott egy bizonyos szerep megszerzése

1577

7. Meryl Streep

Amikor a színésznő betöltötte a 40. életévét, biztos volt benne, hogy karrierje itt véget is ért. Egyszer csak a boszorkányok szerepét ajánlották fel neki – 3 egymást követő ajánlatot is kapott, hogy egy év múlva boszorkányt játsszon a képernyőn. De sikerült megtörnie ezt a sztereotípiát, és sok más emlékezetes karaktert alakított. Végül mégis eljátszotta a boszorkány szerepét, de az csak a 65. életévében történt.

8. Emmy Rossum

Ma már nehéz elképzelni a Szégyentelenek című sorozatot a Fiona Gallaghert alakító Emmy Rossum nélkül. A producerek azonban eleinte nem akarták őt, és még a meghallgatásra sem engedték be. A helyzet az, hogy túlságosan elbűvölőnek és gyönyörűnek tartották ahhoz, hogy egy rosszul működő családból származó lányt játsszon el. A színésznő azonban nem adta fel. Csinált egy videót magáról Fiona szerepében, és elküldte a producereinek. További 3 meghallgatás után megkapta, amit akart.

9. Olivia Wilde

28 évesen Olivia Wilde meghallgatásra jelentkezett A Wall Street farkasa című filmben, amit végül nem kapott meg. Ügynöke azt mondta neki, hogy a casting rendezők túl kifinomultnak találták a főszereplő feleségének eljátszásához. Később azonban a színésznő megtudta, hogy nem az volt a kifogás, hanem túl öregnek gondolták a szerepre. Végül Margot Robbie kapta meg a szerepet, aki 6 évvel volt fiatalabb Wilde-nál.

//Cornelius//

16 női híresség megmutatja, hogyan néznek ki természetes arccal

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·