A Penge egykori sztárja szégyenteljesnek nevezte napjaink szuperhősfilmjeit

130

A Penge egykori sztárja szégyenteljesnek nevezte napjaink szuperhősfilmjeit

Valószínűleg Stephen Dorff neve nem cseng túl ismerősen, bár a mostani kijelentései miatt lehet, hogy sokan egy életre megjegyzik maguknak, és nem a jó értelemben.

A Penge egykori sztárja szégyenteljesnek nevezte napjaink szuperhősfilmjeit - Stephen Dorff

A színésznek akad néhány jobb produkciója is, de összességében nem tartozik Dorff Hollywood A-listás színészei közé. Mindenesetre a véleményét nem rejti véka alá, legutóbb például 2021-ben az The Independentnek adott egy interjút, és akkor szimplán szégyennek nevezte a Fekete Özvegy filmet, annyival kiegészítve, hogy magát Scarlett Johanssont is szégyenli. Azt is hozzátette, hogy ma már csak akkor vállalna el egy képregényfilmben bármilyen szerepet is, ha azok olyanok lennének, amikor ő “kezdte a szakmát”.

„Ez a sok más szemét egyszerűen kínos, érted, mire gondolok? Úgy értem, Isten áldja őket, egy csomó pénzt keresnek, de a filmjeik [email protected] És senki sem fog emlékezni rájuk. Senki sem fog emlékezni a Black Adamre a nap végén. Azt a filmet meg sem néztem, annyira rosszul nézett ki.”

– mondta el Dorff nemrégiben a The Daily Beastnek. Szerinte egyébként az olyan új tehetségek jelenthetik a jövőt a mozik számára, mint Eddie Alcazar rendező, aki a Divinity című filmjével nyűgözte le a zsűrit a Sundance film fesztiválon. Lehet, hogy nem véletlenül szólalt meg ismét mostanában Dorff, ugyanis a Marvel egy új Penge filmen ügyködik, és ezzel a vámpírvadász csatlakozna az MCU-hoz is, de egyelőre hiába sikerült megszerezni hozzá Mahershala Alit, nem haladnak jól a munkálatok. Ráadásul Dorff szerint biztosan nem lesz jobb, mint a 98-as produkció.

„A Marvel amúgy is hozzászokott, hogy én szidom őket. Hogy halad a Penge film, amihez nem tudtok rendezőt találni? Persze, hogy nem, mert bárki, aki odamegy, mindenki csak röhögni fog, mert mi már megcsináltuk a legjobbat.”

– fejezte be a mondandóját a színész.

A Pókember filmek női sztárja nagyon rossz bőrben van a drogok miatt

(Via esport1.hu)


Article Tags: · · ·

Nox App Player Download