FILMEZZUNK.HU
A Deadpool 3 hülyét fog csinálni a Marvel teljes moziverzumából

A Deadpool 3 hülyét fog csinálni a Marvel teljes moziverzumából

6945

A Deadpool 3 hülyét fog csinálni a Marvel teljes moziverzumából

A Deadpool 3 továbbra is korhatáros maradhat a Marvel égisze alatt, erre maga Kevin Feige is garanciát adott. A legfrissebb értesülések szerint ráadásul minden korábbinál kíméletlenebb lesz a sztori.

Biztossá vált, hogy jön a Deadpool 3!

Deadpoolról köztudott ugyanis, hogy nem ajánlott vele egy sztoriban szerepelni, az illető ugyanis folyamatos heccelésre számíthat a teljes történetben. Nem volt ez másként az X-Men csapatával, de nem volt ez másképp Kábellel sem, akit Josh Brolin alakított a Deadpool második részében, ebből kifolyólag még Thanos is megkapta a magáét, akit szintén Brolin alakított a Végtelen háborúban és a Végjátékban.

Hasonlóképpen járt a Zöld Lámpás is, ennek apropóján pedig mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy Ryan Reynolds alakította a figurát a 2011-es filmben. A Deadpool első részében Wade Wilson még csak könyörgött, hogy ne animált legyen a szuperhős szerelés azután, hogy sikerrel járt a “kezelése”. A folytatásban viszont már járt a fejlövés Reynoldsnak Deadpool részéről a Zöld lámpás forgatókönyve miatt.

Most, hogy a Marvel leghírhedtebb antihőse az MCU-ba is beszabadult bizony nagy valószínűséggel nem csupán az X-Menek, hanem a Bosszúállók csapata is lemondhat arról, hogy viszonylag kiegyensúlyozott és nyugodt körülmények között mentik meg a világot. Deadpool senkit sem kímél majd a harmadik részben.

Kristen Stewart elárulta, hogy leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·