FILMEZZUNK.HU
Sharon Stone érdekességek

12 érdekesség, amit talán még nem tudtál Sharon Stone-ról

15004

Sharon Stone érdekességek

Sharon Stone Golden Globe-díjas amerikai színésznő és producer, aki a napokban ünnepli születésének a 65. évfordulóját. Első komolyabb filmszerepét egy vígjátékban kapta Woody Allentől. Az Elemi ösztön főszerepe Golden Globe-jelölést eredményezett, s ettől kezdve az egyik legkeresettebb színésznővé vált Hollywoodban. Születésnapja alkalmából ezúttal róla mutatunk be néhány érdekességet, amivel nagy valószínűség szerint még nem találkoztak a kedves Olvasók.

Sharon Stone érdekességek

1. Édesanyja, Dorothy takarítónő volt, édesapja, Joseph pedig gyári munkás. Három testvére van: bátyja Michael színész, húga, Kelly és öccse, Patrick. Édesanyja mindenképpen azt szerette volna, hogy lánya értelmiségi legyen, nem kétkezi munkás.

2. A szőke színésznő irodalom szakon végzett az Edinborough State University-n Pennsylvaniában, majd később más művészetek felé kezdett kacsintgatni.

Sharon Stone érdekességek

3. Karrierjét modellként kezdte, megnyerte a Miss Crawford Country szépségversenyt és indult a Miss Pennsylvanián is.

4. A Csillagporos emlékek (1980) volt Sharon Stone első olyan filmje, ahol már a stáblistára is felkerült a neve, míg a Deadly Blessing (1981) volt az első olyan mozifilmje, ahol már több mondatos szerepet is kapott.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·