FILMEZZUNK.HU
9 színésznő, akik küzdöttek az előítéletekkel a kívánt szerepek megszerzése során

9 színésznő, akik küzdöttek az előítéletekkel a kívánt szerepek megszerzése során

1120

4. Margot Robbie

A Volt egyszer egy… Hollywood című film premierjének szentelt sajtótájékoztatón egy újságíró megkérdezte a filmrendezőt, hogy Margot Robbie karaktere miért nem beszél sokat a filmben. Később heves viták folytak az interneten arról, hogy Robbie-nak, aki egy nagyon tehetséges színésznő, hogy miért csak néhány sort kapott a filmben. Quentin Tarantino elmondta, hogy a Volt egyszer egy… Hollywood főszereplője Rick Dalton, akit Leonardo DiCaprio alakított, aki a történet középpontjában állt, majd megígérte, hogy további sorokat ad Robbie karakteréhez a film rendezői vágásában.

5. Florence Pugh

9 színésznő, akik küzdöttek az előítéletekkel a kívánt szerepek megszerzése során

A színésznő elárulta, hogy amikor 19 évesen főszerepet kapott a feltörekvő popsztárról szóló sorozatban, meg kellett változtatnia a megjelenését. „Mindent megpróbáltak megváltoztatni rajtam -legyen szó a súlyomról, a kinézetemről, az arcom formájáról, a szemöldököm alakjáról-. Én ezt nem így akartam. Nem gondoltam, hogy ez az iparág ilyen is tud lenni. Végül a pilot epizód után törölték a sorozatot, és a színésznőnek vissza kellett térnie Angliába, mert azt hitte, hogy karrierje véget ért.  Szerencsére ez nem így lett, mivel 2 héttel később a Lady Macbeth című film főszerepére jelölték.

6. Ana de Armas

A Tőrbe ejtve című filmben való szereplés után Ana de Armasnak beindult a karrierje. A színésznő azonban majdnem visszautasította Marta Cabrera szerepét. A tény az, hogy Ana Cubából származik, és miután elolvasta a forgatókönyvet, az a benyomása támadt, hogy Marta csak egy “szép latin gondozónő”.  Ez pedig nem tetszett neki, mert a színésznő szerint a latin karakterekből sokszor hiányzik a mélység és a karakteresség. Szerencsére Ana végül  meggondolta magát.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·