FILMEZZUNK.HU
10 híresség, akik gyilkosságban vesztették el családjukat

10 híresség, akik gyilkosságban vesztették el családjukat

34055

(4) Ice Cube féltestvérét annak férje gyilkolta meg

10 híresség, akik gyilkosságban vesztették el családjukat

Ice Cube még csak 12 éves volt, tehát jóval a zenei, illetve filmes karrierje előtt történt, hogy féltestvére, Beverley Jean Brown halálos lövés áldozata lett. Beverley 22 éves volt, és a saját férje gyilkolta meg, csupán két háztömbnyire Ice Cube Los Angeles-i otthonától. Ice Cube jelenleg is az egyik legnagyobb név a rap szakmában, az N.W.A. egyik alapító tagja, aki családos ember, egy feleséggel és négy gyerekkel az oldalán. Nem csak kitűnő rapper, hanem elismert színész, filmproducer, zenei producer, rendező, forgatókönyvíró és hiphopművész is egyben. 2013-ban nettó vagyonát csaknem 120 millió dollárra, azaz 33 milliárd 600 millió forintra becsülték.

(5) Patrick Duffy szülei fegyveres rablás áldozatai lettek

10 híresség, akik gyilkosságban vesztették el családjukat

A Dallas című sorozat forgatása alatt az egyik főszereplő, Patrick Duffy, alias Bobby, szó szerint sokkolta az egész világot. Elmesélte a nagyvilágnak, hogy szüleit 1986-ban a munkahelyükön, egy montanai bárban lőtte le két férfi egy fegyveres rablás során. A színész 57 éves volt, amikor 2007-ben az egyik tettest szabadlábra helyezték, annak ellenére, hogy mindkét elkövetőt 75 év letöltendőre ítélte a bíróság. Patrick 2012-ben a brit sajtónak azt nyilatkozta, hogy megbocsátott a gyilkosoknak, hiszen már így is elnyerték méltó büntetésüket, illtetve nem tartja magát egy nemtörődöm személynek, de rá kellett jönnie, hogy ha szülei nem is lettek volna szörnyű gyilkosság áldozatai, előbb-utóbb eltávoztak volna az élők sorából, mivel minden szülő meghal egyszer.

(6) Charlize Theron édesapjával az édesanyja végzett

10 híresség, akik gyilkosságban vesztették el családjukat

Charlize Theron Dél-Afrika Transvaal tartományában született. Szülei, Charles és Gerda egy új építőipari cég társtulajdonosai voltak. Bár gyerekként egy farmon élt vidéken, itt nem volt lehetősége álmainak beteljesítésére, ezért Charlize-t egy kollégiumba küldték a szülei, ahol táncot tanulhatott. Charlize örült annak, hogy nem kell otthon lennie, hiszen ott sem volt minden rendben: édesapja alkoholfüggő volt, és részegen legtöbbször erőszakossá vált. Tomboló dühe sokszor a tettlegességig fajult, és nemcsak Charlize-t, de a feleségét is több alkalommal megtámadta.

Egy napon az édesapa azzal fenyegetőzött, hogy megöli mindkettőjüket, ezért Charlize édesanyja vett egy fegyvert, és önvédelemből lelőtte. A történtek után még a rendőrség sem emelt vádat. Az édesapa halála után az anya kapta meg az építkezési vállalat teljes tulajdonjogát, és Charlize azóta is azt mondja mindenkinek, hogy az édesapját autóbalesetben vesztette el.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·