FILMEZZUNK.HU
Mit csinál most az a 10 színész, akik híres szerepet játszottak, majd eltűntek a rivaldafényből?

Mit csinál most az a 10 színész, akik híres szerepet játszottak, majd eltűntek a rivaldafényből?

987

Mit csinál most az a 10 színész, akik híres szerepet játszottak, majd eltűntek a rivaldafényből?

A színészi karrier tele van váratlan fordulatokkal. Egyes színészek több száz filmben szerepelhetnek, de soha nem válnak híressé. De vannak olyan előadók, akiknek csak egyszer adatott meg, hogy egy adott karaktert eljátszhassanak, ennek ellenére szerepeik évek óta mindenki kedvenceivé váltak. Vessünk egy pillantást ezekre a színészekre, és nézzük meg, mit csinálnak most.

1. Angus T. Jones, Két pasi – meg egy kicsi

Angus T. Jones szó szerint a szemünk láttára nőtt fel. Úgy emlékszünk rá, mint egy vicces duci kisfiúra, akit egy tanácstalan apa és annak meggondolatlan testvére nevelt fel. 10 évig játszotta Jake Harper szerepét, de végül kilépett a műsorból, mondván, hogy nagyon elégedetlen a szereppel. Jones nem szerette a karakterét, mivel nem felelt meg az elvárásainak, ezért úgy döntött, hogy egyetemre megy, majd miután letette a diplomát, máig jótékonysági munkákat végez.

2. Gabrielle Anwar, Egy asszony illata

Az Oscar-díjas film, az Egy asszony illata sok néző szerint a filmtörténet legjobb tangós jelenetét mutatta be nekünk. Azt a jelenetet, ahol a fiatal Gabrielle Anwar Al Pacinóval táncolt, valószínűleg még azok is látták, akik még nem nézték meg a filmet. Ez a mindössze 7 perces szerep pedig nemzetközi hírűvé tette Anwart. A színésznő manapság már nem játszik filmekben. Producerként tevékenykedik, és egy közösségi médiablogot vezet.

3. Beth Behrs, Az élet csajos oldala

Talán a Beth Behrs név a legtöbb ember számára nem cseng ismerősen, de a vidám szőkeséget, Caroline Channinget sokan ismerik. A gazdag örökösnő szerepe, akinek pincérnőként kellett dolgoznia, továbbra is a színésznő legismertebb szerepe. Ma Beth színházi produkciókban lép fel, animációs karaktereknek adja hangját és otthonában podcastokat ad.

4. Zen Gesner, Szindbád kalandjai

A Szindbád kalandjai című sorozatnak köszönhetően vált Zen népszerűvé. Gesner karizmájával, gyönyörű hajával és szédítő mutatványaival bűvölte el a közönséget. A szerepre való felkészülés során Gesner bevetett néhány trükköt egy helyi cirkuszi társulattól, mint például a kötéljárást, a földről való feldobást (úgynevezett „kipping-et”) és a mutatványos flippet. Sajnos karrierje során nem kapott olyan kiemelkedő szerepet, mint Szindbád. Most Malibuban él családjával, és már nem szerepel filmekben.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·