FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lopez kitálalt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

Jennifer Lopez kitálalt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

17678

Jennifer Lopez kitálalt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

Jennifer Lopez napjaink egyik legkeresettebb színésznőjének számít, a hollywoodi sztár azonban meglehetősen keserűen emlékszik vissza egyik első szerepére. Lopez egyébként olyan produkciókkal szerzett elismerést karrierje során, mint A Wall Street pillangói, A szomszéd fiú és az Álmomban már láttalak, egyik első jelentősebb szerepe azonban az 1995-ben megjelent Pénzvonatban volt látható, amelyben filmes partnerei Woody Harrelson és Wesley Snipes voltak.

Jennifer Lopez kipakolt: borzalmas volt a szexjelenet Wesley Snipes-szal a Pénzvonat című filmben

A színésznő egy friss interjúban mesélt arról, hogy a produkcióban látható Wesley Snipesszal való közös szexjelenetének felvétele azonban enyhén szólva is felkavaró volt számára.

“Amikor először vállalsz profi munkát, megpróbálod feszegetni a határait annak, hogy mit szabad és mit nem, én pedig úgy gondoltam, hogy jogom van megmondani, mi az, amit még elvállalok. Megcsináltuk a jelenetet, nagyon durva volt, Wesley persze csodálatos volt abban az értelemben, hogy megpróbálta számomra kényelmesebbé tenni a helyzetet, így megkérdezte, hogy miben segíthet, én pedig megmondtam, hogy hozzon valami hangos zenét”

– mesélte a színésznő. Lopez azt is elárulta, hogy a forgatás során gyakran flörtöltek egymással kollégáival, ezek azonban többnyire ártalmatlan játéknak bizonyultak, ugyanakkor egy alkalommal Snipes komolyabban is közeledett hozzá, ő azonban teljes mértékig elutasító volt. A hír akkoriban kisebb port kavart, Wesley Snipes pedig elmondta, hogy minden ilyen és ehhez hasonló törekvése csupán arra szolgált, hogy hitelesebbé tegyék az általuk alakított karakterek közötti érzelmeket.

Wesley Snipes főszereplésével jöhet Az 57-es utas 2. része!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·