FILMEZZUNK.HU
10 híresség, aki megbocsáthatatlan bűnt követett el

10 híresség, aki megbocsáthatatlan bűnt követett el

41451

9. Charlie Sheen: minden, ami rossz

10 híresség, aki megbocsáthatatlan bűnt követett el

Charlie Sheen a botrányok olvasztótégelye: tudjuk, hogy HIV-pozitív, hogy megszámlálhatatlanul sok szexpartnere volt, hogy idült alkohol-és drogfogyasztó, és hogy néha nőket bántalmaz. Ez a hedonista “kitérdekel”-életmód egyfajta hírhedt legendává, ugyanakkor teljesen kiégetté tette őt.

10. Johnny Lewis: emberölés

10 híresség, aki megbocsáthatatlan bűnt követett el

A Kemény motorosok sztárja mindössze 28 éves volt, amikor 2012-ben egy balesetben meghalt. Ez ugyanazon az éjszakán történt, amikor meggyilkolta 81 éves szállásadónőjét, Catherine Davist és az asszony macskáját. Menekülés közben a színész az egyik szomszédot is megtámadta, majd visszatért a tett színhelyére, ahol leesett a tetőről, és meghalt.

A rendőrség nem tudta megállapítani, hogy Lewist lelökték, megcsúszott, vagy öngyilkossági szándékkal maga ugrott-e a mélybe, így az esést balesetnek minősítették. Habár a megmagyarázhatatlan eset kapcsán felmerült, hogy a sztár esetleg be lehetett drogozva, a későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy a tragédia idején nem állt semmilyen szer befolyása alatt. Családja azzal magyarázta a színész váratlan erőszakkitörését, hogy 2011-ben egy motorbalesetben súlyos fejsérülést szenvedett, aminek következtében később többször produkált pszichotikus tüneteket.

Nicolas Cage súlyos depresszióba esett a fia botrányos viselkedése miatt

(Forrás: origo.hu)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·