FILMEZZUNK.HU
11 okosan elrejtett húsvéti tojás, amellyel a rendezők titkos üzenetet küldtek a nézőknek

11 okosan elrejtett húsvéti tojás, amellyel a rendezők titkos üzenetet küldtek a nézőknek

1349

9. Lőpor turmix

A 2021-ben bemutatott Lőpor turmix című filmben Sam történetét követhetjük nyomon, aki igyekszik újra egyesülni anyjával, miután gyermekkorában kegyetlenül elválasztották tőle. Abban a jelenetben, ahol a főszereplő a kávézóban tartózkodik, egy Fight Club nevű szendvicset láthatunk az étlapon. Ez egyértelmű utalás az 1999-es filmre, amely minden bizonnyal inspirálta a rendezőt ennek az akciófilmnek az elkészítésében.

10. Vissza a jövőbe II.

A Vissza a jövőbe második részében van egy jelenet, amelyben Marty az újságot olvasva megtudja, hogy melyik évtizedben él. Láthatjuk, hogy az egyik főcím így szól: “Washington Diana királynő látogatására készül”, a jóslat szerint 2015-re II. Erzsébet királynő már átengedte a trónt fiának, Károlynak, és nem volt előre látható, hogy elválik Diana hercegnőtől, mielőtt feleségül veszi Kamillát.

11. Bűbáj

A Bűbáj című Disney-filmben abban a jelenetben, ahol Edward herceg Gizellát keresi, bekopogtat egy hölgy ajtaján, aki egyértelműen felhagyott a mesékkel és mindenféle Bájos hercegbe való hittel. Ez a nő valójában Judy Kuhn, a színésznő, aki a hangját kölcsönözte, hogy eljátssza Pocahontast az 1995-ös azonos című Disney-filmben.

//Cornelius//

Rebel Wilson 35 kilós fogyása bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen, csak küzdeni kell érte

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·