Eszement előzetest kapott a japánok zs-kategóriás cápás filmje - Ninja Vs Shark

Eszement előzetest kapott a japánok zs-kategóriás cápás filmje

1434

Eszement előzetest kapott a japánok zs-kategóriás cápás filmje

A Nerdblog ezennel feltámad, mint a sírjából kikelő zombi – és rögtön mutatunk is egy ütős előzetest egy agyament japán ZS-horrorhoz, ami pont olyan, mintha Robert Rodriguez valamelyik ázsiai haverja dobta volna össze kamutrailernek a 2007-es Grindhouse-ba. Nem hiszed? Íme a Ninja Vs Shark!

A ’70-es és ’80-as évekbeli horrorfilmek előtt tisztelgő, számtalan belezős és fejlevágós jelenet mellé némi alibi sztorit is kanyarítottak a készítők a Ninja Vs Shark című produkcióhoz: „Az Edo-korszakban, a távoli Okitsu faluban a gonosz szektavezér, Koushirou ördögi mágiával irányítja a cápákat, és arra kényszeríti őket, hogy megtámadják a helyi gyöngybúvárokat, hogy aztán a szekta ellophassa a gyöngyöket a szétroncsolt holttestekből. A falu vezetője kétségbeesetten segítséget kér, és felbéreli Kotaro Shiozakit, a közeli templom őrzőjét, ám Kotaro útját hamarosan keresztezi egy tűzről pattant nindzsa hölgy, Kikuma, és egy óriási cápa, amely nem tűnik e világból valónak…”

A filmet Koichi Sakamoto rendezte, és április 14-től vetítik majd a japán mozik. Azt egyelőre nem tudni, más országokba mikor fog eljutni ez a bűnös élvezet…

A horrorisztikus végkifejletek ellenére a horrorfilmek forgatása igazából jó buli (Fotók!)

(Via nerdblog.blog.hu)


Article Tags: · · ·

Nox App Player Download