FILMEZZUNK.HU
Mindenki utálta a Narancsvidék színésznőjét – Igazi hisztérika volt a forgatáson - Mischa Barton

Mindenki utálta a Narancsvidék színésznőjét – Igazi hisztérika volt a forgatáson

485

Mindenki utálta a Narancsvidék színésznőjét – Igazi hisztérika volt a forgatáson

Különböző vélemények ütköztek a Narancsviék című sorozat forgatása kapcsán: Mischa Barton, a produkció egyik sztárja nemrég kijelentette, többek között azért is hagyta ott anno a sorozatot, mert “több férfi piszkálta a stábból”.

Egy most nyilatkozó forrás szerint azonban Barton volt az, akit nem lehetett elviselni a forgatásokon mert folyton késett:

“Szóval most azt akarja mondani, hogy őt piszkálták. Nem piszkálták, csak az emberek nem értékelték, hogy órákat kellett várniuk, mire megjelent.”

– mondta az illető, aki szerint Barton anyja, aki egyben a menedzsere is volt – szintén nagyon nehéz esetnek bizonyult. Mischa ehhez képest a következőt állítja:

“Elég sok dolog történt ott. Függetlenül attól, hogy késtem vagy sem, ez nem jogosít fel hatalommal rendelkező embereket egy bizonyos viselkedésre. Mindenki másképp tapasztalja meg a dolgokat: elismerem, hogy a múltbéli viselkedésem nem volt túl nagy segítség bizonyos helyzetekben, de el fogom mondani az én igazságomat, amikor úgy érzem.”

– mondta a 37 éves színésznő. Barton kolléganői, Rachel Bilson és Melinda Clarke később egy podcastben úgy nyilatkoztak, tudták, hogy nagy nyomás helyezkedik Mischára, de néhány kommentje számukra “zavaros”.

Kitálalt a híres színésznő: 19 éves korában azt tanácsolták neki, hogy feküdjön le Leonardo DiCaprióval

(Via Starity.hu)


Article Tags: ·