FILMEZZUNK.HU
Feléled a mítosznak hitt megalodon - Itt a Fekete Démon első előzetese!

Feléled a mítosznak hitt megalodon – Itt a Fekete Démon első előzetese!

2734

Feléled a mítosznak hitt megalodon – Itt a Fekete Démon első előzetese!

A mítosz gyilkos valósággá válik! Vannak filmek, amelyek nem is igényelnek különösebb leírást ahhoz, hogy tudd, egy rosszabb napodon ez lesz ami feldobja azt. A The Black Demon (Fekete Démon) előzetese legalábbis ezt garantálja.

Ha mégis érdekelne a sztori is, aszerint egy Paul Sturges nevű olajmágnás (Josh Lucas) elviszi a családját egy mexikói tengerparti városba, hogy meglátogassa büszkeségét: egy olajfúrótornyot. De mire megérkeznek, az egykor nyüzsgő város már csak árnyéka önmagának. A városban az a hír járja, hogy a fúrás felébresztett valamit, egy legendát, egy mítoszt, egy megalodont: A Fekete Démon! Mivel Paul nem hisz az efféle legendákban, elviszi a családját, hogy nézzék meg a fúrótornyot, de aztán rájön, hogy ezzel csak kaját szállított házhoz a félelmetes fenevadnak.

A filmet egyébként a Rambo V – Utolsó vér rendezője, Adrian Grunberg rendezte ás április 28-án mutatják be az amerikai mozik (kissé meglepő, hogy nem egyenesen VOD-ra érkezik). Hazai megjelenés még nincs, de idővel valószínűleg a SCREAM!-hez hasonló platformokon megtaláljuk majd.

Sylvester Stallone mégis bevállal még egy utolsó utáni Rambo filmet?

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · ·