FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: Henry Cavill lesz a főszereplője az új Hegylakó filmnek!

Most már biztos: Henry Cavill lesz a főszereplője az új Hegylakó filmnek!

2070

Most már biztos: Henry Cavill lesz a főszereplője az új Hegylakó filmnek!

Kicsivel több mint egy évvel Hegylakó főszerepére kiválasztott színész, Henry Cavill bejelentése után Chad Stahelski rendező a Collidernek mondott néhány részletet a projektről. Utóbbi nagyon elfoglalt volt a John Wick-franchise-szal, amelynek negyedik része a hetekben került a mozikba, és most a Ghost of Tsushima című videojáték filmadaptációján is dolgozik.

Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

A sűrű időbeosztás ellenére úgy tűnik, Chad Stahelski halad a Highlander remake projektjével, amely már évek óta készül.

“Az utolsó simításoknál tartunk. Tudjuk, hogy mit akarunk tenni. Már csak a kreatív részletek vannak hátra. Tudjuk, hogy mit akarunk tenni. Csak arra a pillanatra várunk, amikor azt mondjuk, hogy “Ez az, ez az”. Gyerünk, csináljuk”. De soha nem voltunk még közelebb ehhez a célhoz.”

Henry Cavill még mindig biztos a főszerepben? Ezt a rendező is megerősíteni látszik, mondván, hogy a színész továbbra is “az egyik legnagyobb választása.”

“Nem csak az izmokról van szó. Szerintem hihetetlenül széles skálán mozog, és valami különlegeset tesz le az asztalra. Nagy a lelkesedése a projekt iránt”

– tette hozzá. Csak a rend kedvéért: maga Henry Cavill osztotta meg először a hírt 2021 májusában, hogy csatlakozik a projekthez.

“Gyerekkorom óta Hegylakó-rajongó vagyok, a 80-as évekbeli filmektől kezdve a tévésorozatig, amelynek színésze [Adrian Paul] nagyon hasonlít az egyik testvéremre. Nem állok rosszul a kardokkal, és Chad Stahelski vezetésével ez egy olyan lehetőség, mint senki mással. Ez a mély merülés a franchise történelmében, a rendelkezésünkre álló összes eszközzel, olyan kalanddá teszi ezt a filmet, amit sosem fogok elfelejteni (és remélem, ti sem fogjátok)”

– vallotta be a színész.

Döbbenetes átváltozás! Így néz ki most Kim Basinger, akit Hollywood legszexibb színésznőjének tartottak

(via mafab.hu)


Article Tags: · ·