FILMEZZUNK.HU
Le a kalappal! Salma Hayek 56 évesen is bomba formában van

Le a kalappal! Salma Hayek 56 évesen is bomba formában van

2898

Le a kalappal! Salma Hayek 56 évesen is bomba formában van

Sokak szerint az 56 éves Salma Hayek minden idők egyik leggyönyörűbb színésznője, és ezzel a kijelentéssel nem is lehet vitába szállni. Salma Hayek 1966. szeptember 2-án született Mexikóban, és már egész fiatalon elkezdte vonzani őt a színészkedés. Szülei nagyon ellenezték, de ő mégis úgy döntött, hogy abbahagyja egyetemi tanulmányait, és megpróbál színésznőként befutni – ez egész hamar össze is jött neki, ugyanis nem sokkal később már egy nagysikerű szappanoperában, a Teresában kapott főszerepet, innentől kezdve pedig nem volt megállás.

Le a kalappal! Salma Hayek 55 évesen is bomba formában van

Salma Hayek első igazi nagy, nemzetközi sikere az 1995-ös Desperado című akciófilm volt, amiben Antonio Banderas mellett láthattuk őt. Itt az egész világ felfigyelt a tehetségére, szépségére és nőiességére, így rögtön kapta a jobbnál jobb szerepeket: jött az Alkonyattól pirkadatig, Dogma, Wild Wild West – Vadiúj vadnyugat és még számtalan alkotás.

Eláll a lélegzetünk! Salma Hayek bombasztikus fotókkal indította az új évet

2002-ben bemutatták a Frida című életrajzi filmet, amiben Salma Hayek a híres festőnőt, Frida Kahlót alakította, munkájáért pedig Oscar-díjra jelölték. A színésznő azóta rengeteg alkotásban szerepelt már, a közelmúltban a Sokkal több mint testőr második részében láthattuk őt, legutóbb pedig az Örökkévalók című Marvel-filmben fog tűnt fel, ahol egy szuperhőst alakít majd. Elmondhatjuk, hogy a színésznő az elmúlt évtizedekben mit sem veszített a bájából, gyönyörűbb, mint valaha!

Az 56 éves Salma Hayek mindenkit elvarázsolt kinézetével a vörös szőnyegen

Salma Hayek kinézetére mindenki felkapta a fejét - Mélyen dekoltált ruhája mellett nem lehet elmenni szó nélkül

Pierce Brosnan 38 éves volt, amikor feleségét, majd idejekorán lányát is tragikus módon elveszítette

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·