FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit nem gondoltál volna Channing Tatum-ról

10 meglepő érdekesség, amit nem gondoltál volna Channing Tatum-ról

15041

Channing Tatum érdekességek

Channing Tatum amerikai színész, filmproducer, táncos, és egykori modell. Legismertebb szerepe a 2006-os Step Up című táncos filmből Tyler Gage, ami egyben a sikert, a hírnevet, és a szerelmet is meghozta számára. Emellett még számos filmben megmutathatta tehetségét, ilyen például a Kedves John, a Fogadom, vagy éppen a 21 Jump Street – A kopasz osztag. A színész a napokban ünnepli születésének a 43. évfordulóját, melynek alkalmából ezúttal az ő életéről mutatunk be néhány meglepő érdekességet a kedves Olvasóknak.

Ave, cézár! 2016

1. Hét testvére van, akik közül ő a legidősebb. Ha a származását nézzük, ereiben ír, francia, német és indián vér is folyik.

2. Channing Tatum rendkívül sok energiájának köszönhetően mindig is oda volt a különféle sportokért. Szerette a focit, a baseball-t, és a különböző harcművészeteket is. Gyerekként rengeteget gyakorolta Wuzuquan féle kung fu-t, melyből ’Martial Arts’ övet is szerzett.

Channing Tatum érdekességek

3. Az első főszerepét 2005-ben kapta egy iskolai drámában, a Carter edző-ben, ahol Jason Lyle-t alakította, egy okos utcai kosárlabda játékos ellenfelét. A filmet, mely sztorija igaz történeten alapul, Thomas Carter rendezte.

4. A nagy áttörés 2006-ban következett be Channing Tatum számára, amikor főszerepet kapott a Step Up című táncos romantikus filmben,amely augusztus 11-én került bemutatásra. A filmben lehetőség nyílt rá, hogy megmutassa tánc iránti érdeklődését, tehetségét, illetve, hogy nagyobb hírnévre tegyen szert. A filmben majdnem lecserélték Channing Tatumot, aki túlságosan ideges lett attól, hogy a műfaj profijaival kell majd táncolnia.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·