FILMEZZUNK.HU
A valóságban ő Scarlett Johansson férje – Neki sikerült meghódítani a Bosszúállók Fekete Özvegyét

Kiderült, hogy miért nem használja Scarlett Johansson a közösségi médiát – Meglepő az oka!

598

Kiderült, hogy miért nem használja Scarlett Johansson a közösségi médiát – Meglepő az oka!

Sokak bánatára a 38 éves színésznő teljesen elutasítja a közösségi oldalakat. Scarlett Johanssont napjaink egyik legtehetségesebb színésznőjeként tartják számon. A Tony- és BAFTA-díjas, valamint kétszer Oscar-, és ötször Golden Globe-díjra jelölt Johansson ennek ellenére nem kedveli a különböző közösségi médiaoldalakat.

Scarlett Johansson őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó! - Colin Jost

Nemrég a The Skinny Confidential Him & Her című podcast-műsor vendége volt, ahol elárulta, hogy korábban megpróbálta használni az Instagramot, de három nap után felhagyott vele.

“Nekem ez nem ment. Az én egóm ehhez túl törékeny, nem tudok megbirkózni azokkal a kritikákkal, amelyeket ott kap az ember. Az én lelkem olyan, mint egy finom virág.”

– mondta a 38 éves színésznő. A The Outset nevű bőrápoló cégének marketing csapata ugyanakkor létrehozott egy közösségi oldalt a márkának. Johansson azt a fiókot elmondása szerint élvezettel használja.

“Szeretem olvasgatni a vásárlói véleményeket, a TikTokot is szoktam görgetni. Határozottan mulatságos. Egy idő után azonban olyanná válok, mint egy kisgyerek, aki végre megkapta az anyukája telefonját, vagyis teljesen beszippant”

– árulta el nevetve Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó!

(via Scarlett Johansson ezért nem használja a közösségi médiát (msn.com))


Article Tags: ·