FILMEZZUNK.HU
Botrány! Nemi erőszak miatt börtönbe kerülhet a Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister - Devin Ratray

Botrány! Nemi erőszak miatt börtönbe kerülhet a Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister

4088

Botrány! Nemi erőszak miatt börtönbe kerülhet a Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister

Nem múlhat el karácsony a Reszkessetek, betörők! nélkül, bár valószínűleg senki nem ilyen jellegű hírekről szeretne olvasni a népszerű családi filmmel kapcsolatban. A széria első két részében Buzzt játszó színészt, Devin Ratrayt (akit legutóbb az új Reszkessetek betörök-filmben láthattuk rendőrként) ugyanis börtönbe kerülhet. Nemi erőszak vádja miatt indítottak eljárást Devin Ratray színész ellen.

Emlékszel még Kevin bunkó tesójára a Reszkessetek, betörők!-ből? Így néz ki napjainkban!

A CNN beszámolója szerint egy Lisa Smith nevű hölgy tett feljelentést, amely szerint Ratray megerőszakolta őt a lakásán. Smith az értesülések szerint azt követően lépett kapcsolatba a CNN-nel és a hatóságokkal, hogy Ratray-t tavaly decemberben letartóztatták családon belüli erőszak vádjával. Ratray a vádakra reagálva a CNN-nek elmondta, hogy emlékszik a szóban forgó estére Smith-szel, amely 2017 szeptemberében történt, de tagadta, hogy szexuális kapcsolatot létesítettek volna. Smith elmondása szerint a történteket megelőzőleg 15 évig barátságban voltak a színésszel. A hölgy a vallomásában szintén elmondta, aznap este Ratray lakására ment a bátyjával és egy másik barátjával egy bárban töltött éjszaka után. Smith úgy véli, hogy elkábították.

“Emlékszem, hogy felébredtem, és nem tudtam megmozdulni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam, mi történik, és éreztem, mi történik. Tudtam, hogy a másik két ember eltűnt, én pedig még mindig a kanapén feküdtem”

– nyilatkozta Smith a CNN-nek. Ratray ellen egyelőre nem emeltek vádat Smith állításai alapján. Egy másik ügyben, amelyben családon belüli erőszak és fojtogatással elkövetett testi sértés, valamint testi sértés miatt emeltek vádat ellene, ártatlannak vallotta magát. Ratray főként Buzz McCallister szerepéről ismert a Reszkessetek, betörők! franchise-ból, a későbbiekben olyan produkciókban volt látható, mint a Chicago Med, a Végtelen matrjoska, A Wall Street pillangói és a Better Call Saul.

Emlékszel a CSI: Miami helyszínelők sármos nyomozójára? 67 éves korára felismerhetetlenné vált

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·