FILMEZZUNK.HU
Teri Polo

Rá sem ismersz? Így néz ki most Apádra ütök gyönyörű színésznője

4009

Rá sem ismersz? Így néz ki most Apádra ütök gyönyörű színésznője

A 2000-ben bemutatott amerikai vígjáték, Az apádra ütök az év egyik meglepetésfilmje volt, egy olyan komédia, ami hatalmasat durrant. A szenzációs forgatókönyv, a szereplőválogatás mind-mind elképesztően sokat hozzátettek ahhoz, hogy a Robert De Niro és Ben Stiller főszereplésével készül mozi a csúcsokba emelkedhessen úgy, hogy nem sokkal rá következzenek a folytatásai is.

Teri Polo

A gyönyörű Pamela Byrnest a sorozatban Teri Polo játszotta, ő az a színésznő, akiről szinte biztos, hogy Az apádra ütök-trilógia után nem sokat hallottatok, mivel nem sok olyan filmben szerepelt, amelyek Magyarországon is népszerűek lettek.

A színésznő kezdetben balettáncosnak készült, majd modellkedni kezdett. Később főleg kisebb sorozatokban kapott szerepet, az első nagy filmje Az apádra ütök volt 2000-ben. De a 2010-es években is szerepelt több alkotásban is, mint például az Authors Anonymous-ban Kyle Cuoko oldalán, vagy éppen 2016-ban készült Outlaws and Angels-ben Luke Wilson mellett. A színésznő az Instagram-oldalán viszonylag sokszor posztol magáról friss fotókat.

20+ híres színész, akikről fogalmunk sem volt, hogy szerepelnek bizonyos filmekben

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · ·