FILMEZZUNK.HU
Morena Baccarin érdekességek

10 meglepő érdekesség, amit talán még nem tudtál Morena Baccarinról

3289

Morena Baccarin érdekességek

Morena Baccarin brazil származású, amerikai színésznő. Karrierjének legfontosabb állomásai a Serenity mozifilm, A szentjánosbogár sorozat, és A sivatag átka TV film. 2014-től a Flash, míg 2015-től a Gotham című sorozatokban szerepelt, utóbbiban Lee Thompkinst formálta meg. Ahonnal még a közönség ismerheti, azok a Deadpool filmek, amikben a címszereplő barátnőjét alakítja. A gyönyörű színésznő a napokban ünnepli 44. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

Morena Baccarin érdekességek

1) Morena Baccarin 1979. június 2-án született Rio de Janeiróban, Brazíliában. Édesanyja, Vera Setta szintén színésznő, édesapja, Fernando Baccarin újságíró. Ereiben olasz vér is csörgedezik.

2) Hétéves korában családjával Greenwich Village-be, New York államba költöztek, mikor apja szerkesztői munkát kapott a Globo TV-nél.

Morena Baccarin érdekességek

3) A középiskolás éveiben osztálytársa volt Claire Danes, akivel évekkel később a Homeland – A belső ellenség című nagysikerű sorozatban alkalma volt együtt dolgozni.

4) Első szerepét a Parfüm című vígjátékban játszotta, majd rögtön főszerepet kapott a Way Off Broadway-ben. Natalie Portman beugrója volt A sirály című előadásban.

Morena Baccarin érdekességek

A Parfüm című filmben

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·