FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Natalie Portman film, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb Natalie Portman film, amit vétek lenne kihagyni

24782

Natalie Portman legjobb filmjei

A sokszínű karakterszínésznő elképesztően különböző filmekben bukkan fel: egyszer elkeseredett 17 éves kismamát játszik, máskor nem más, mint az Egyesült Államok Fist Lady-jének bőrébe bújik egy film erejéig. Legyen a karakter titokzatos vagy könnyen kiismerhető, határozott vagy befolyásolható, hűséges vagy megbízhatatlan, Natalie Portman-nek cseppet sem jelent gondot, hogy a magáévá tegye a szerepet. Íme 10 film, mely bizonyítja a színésznő ura az érzelmek teljes tárházának.

1) Fekete hattyú (Black Swan, 2010)

Egy hűséges balerina, Nina Sayers drága árat fizet azért, mert elnyerte a legtöbb táncosnő által hőn áhított szerepet Tchaikovsky Hattyúk tavában. Vajon meg tudja őrizni a józan eszét? Natalie Portman eddigi egyetlen Oscar-díját a főszerepben nyújtott nem mindennapi alakításáért nyerte.

Fekete hattyú (2010)

2) Ahol a szív lakik (Where the Heart Is, 2000)

Mit tehet egy lány, akit barátja faképnél hagy egy szupermarket kellős közepén, miután kiderül a lányról, hogy gyereket vár. Novalee Nation (Natalie Portman) csupán tizenhét éves, amikor bekövetkezik élete legnagyobb traumája, mely küzdelmekkel teli, mégis megharcolja.

Ahol a szív lakik (Where the Heart Is, 2000)

3) Testvérek (Brothers, 2009)

Tommy (Jake Gyllenhaal) vigasztalja idősebb testvére, Sam feleségét (Natalie Portman) és gyermekeit, miután Afganisztánban eltűntté nyilvánították a Sam-et, a családapát.

Testvérek (Brothers, 2009)

4) Mindenütt jó (Anywhere but here, 1999)

A vígjáték egy anyát (Susan Sarandon) és lányát (Natalie Portman) mutatja be, akik nagy erőkkel keresik a siker útját Beverly Hillsen. Portman-t a filmben nyújtott alakításáért Golden Globe díjra jelölték mint mellékszereplőt.

Mindenütt jó (Anywhere but here, 1999)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·