FILMEZZUNK.HU
18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

5974

Színészek, akik minden filmjükben ugyanolyan karaktert alakítanak

Nem minden színész szeret szerepeivel kísérletezni. Úgy tűnik, hogy egyes színészek pontosan tudják, milyen képlet működik nekik, és a közönség szereti látni, hogy ugyanazokat a szerepeket játsszák – mint Vin Diesel, a macsó, vagy Jennifer Aniston, a bajba jutott lány. Ez akár szándékos, akár véletlen, senki sem panaszkodik, mert kiváló kasszasikereket és drámákat adnak nekünk. Következő cikkünkben bemutatunk 18 színészt, akik különböző filmekben nagyon hasonló szerepeket alakítanak.

1) Michelle Rodriguez

18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

Legyen szó a A bunyós csaj (2011), a Halálos iramban, A kaptár vagy az Avatar (2009), című filmekről, Michelle Rodriguez mindig egy durva nő karakterét alakítja, akit nehéz megtörni. Tud ütni, rúgni, és fegyverek és robbanószerek veszik körül. Michelle elmagyarázza, miért választja ezeket az erővel teli szerepeket: „15 éves pályafutásom során mindig ezt a csatát vívtam. Én ezt a konkrét demográfiai csoportot képviselem: a fiús lányokat. Nem sok van belőlük Hollywoodban, és a közönség ezt tiszteletben tartja. Képviselnem kell azokat a kislányokat vagy nőket, akik engem menőnek tartanak.”

2) Steve Carell

18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

Öltönyös, szarkasztikus jófej fickó, ez a klasszikus Steve Carell. Karaktereinek mindig olyan lánnyal kell megküzdenie, aki elhagyja őt, vagy az egész film alatt egy nőt akar megszerezni. Vegyük például az Őrült, dilis szerelem (2011), a Zsenikém – Az ügynök haláli (2008) és A 40 éves szűz (2005) című filmeket. Azt mondta: „Soha nem gondoltam volna, hogy komikus színész leszek. Az volt a szándékom, hogy színészként próbáljak megélni. Valahogy beleestem a komédia világába. Ez nem olyan, amire valaha is készültem volna.”

3) Jennifer Aniston

18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

Ez a színésznő leginkább olyan szerepeket játszik, ahol alapvetően nem gazdag, mindig szorult helyzetben van, és azon dolgozik, hogy egyenesbe jöjjön. És végül mindig beleszeret abba a fickóba, akit gyűlöl vagy akinek ellenáll – például a Kellékfeleség (2011), az Exférj újratöltve (2010) és a Sejtcserés támadás (2010) című filmekben. Színészi karrierjéről azt mondta: „Semminek nem tudtam magam elképzelni. Mindig csak próbáltam túlélni a napot. Hatodik osztályban forgatókönyveket írtam írtam, és eljátszottam pár barátommal. Azt hittük viccesek vagyunk. Amikor a cseresznyevirág virágzott elmentünk a Central Parkba, hogy eljátsszunk néhány jelenetet a Óz, a csodák csodája című filmből.”

4) Channing Tatum

18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

Ez a fickó szereti játszani a menő srácot. Élete legtöbb szerepe arról szól, hogy az a népszerű, izmos srác legyen, akit minden lány akar – ilyen filmjei például a Magic Mike filmek, a 21 és 22 Jump Street, a Step Up és a Kedves John. Bár a közelmúltban megpróbálta megváltoztatni imázsát, és talán hamarosan ez is sikerülni is fog neki, de egyelőre ezt mondta: „Olyan projektekben szerepeltem, amelyekről azt hittem, hogy anyagilag sikeresek lesznek, de kudarcot vallottak. Számomra az egyetlen dolog, amiben szuper biztos lehet a nap végén, hogy büszke vagyok-e arra, hogy a film részese lehetek, még akkor is, ha soha nem jelenik meg.”

5) Samuel L. Jackson

18 színész, aki minden filmjében ugyanolyan karaktert alakít

A srác született gengszter, legyen az valós élet vagy filmek, semmi sem zavarhatja meg. Általában egy rosszindulatú, indulattal rendelkező karaktert alakít, aki gyakran sokat káromkodik, és megkérdőjelezhetetlen magabiztos az aurája. Legyen az a Sokkal több mint testőr(2017), a Ponyvaregény (1994) vagy az Aljas nyolcas (2015), a képernyőn való jelenléte igencsak látványos. Érdekes módon egy interjúban azt mondta: “Nem vagyok olyan menő, mint ahogy az emberek gondolják.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·