FILMEZZUNK.HU

Fotókkal adtak ízelítőt az Bad Boys 4-ből

559

Fotókkal adtak ízelítőt az Bad Boys 4-ből

Készülőben az újabb rosszfiús kaland! Will Smith Oscart érő pofonja után egy ideig kérdéses volt, hogy hogyan tovább, pedig a Sonynál már a Bad Boys 3. részével egyszerre tervezgették azt a bizonyos negyediket is. Csak hát egy ilyen PR-botrány után mindenki óvatosabban csap bele a lecsóba… Viszont a hullámok már elültek, így Will Smith is nyugodtabban forgathat. Ő pedig forgat is, méghozzá a Bad Boys 4. részét Martin Lawrence oldalán, melynek idén január végén adtak zöld utat a stúdiónál.

A páros tehát ismét visszatér az 1995-ben indult franchise-hoz, aminek nemrég Atlantában kezdődtek meg a munkálatai. Nem kellett sokáig várni, már ki is szivárogtak róla az első lesifotók, sőt, még egy-két gyengébb minőségű videó is érkezett, amiken nagyjából épp semmi sem történik, de cserébe azt a semmit amúgy sem látni túl jól:

Hogy mit kell tudni a Bad Boys 4. részéről? Nos, lényegében ugyanaz a csapat fog mögötte állni, mint ami a 2020-ban bemutatott, és amúgy korrektre sikeredett harmadik epizód, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk mögött állt. A rendezői feladatokat ezúttal is a Batgirl kaszálását jól megszívó Adil El Arbi és Bilall Fallah vállalták magukra, a forgatókönyvet pedig most is Chris Bremner írja.

A fenti képeken a Martin Lawrence által alakított Marcus Burnettet kórházi köpenyben láthatjuk, ami arra utal, hogy valószínűleg megsérül egy akciózás közben (vagy csak rájátszanak, hogy nagyon öreg már…). Állandó társa, a Smith által alakított Mike Lowrey pedig valószínűleg épp meglátogatja őt, mivel ellentétben Marcusszal, ő civil ruhában nyomatja. Ugyanakkor a felvételek a szabadban játszódnak, valószínűleg a kórház teraszán, szóval úgy fest, hogy Lawrence karakterének nem lesznek komolyak a sérülései.

Will Smith-t fiatalon megcsalták, ezért bosszúból mindenkivel lefeküdt, aki szembe jött vele

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·