FILMEZZUNK.HU
Sharon Stone ritka, fiatalkori fotót osztott meg magáról - Ilyen dögös nő volt 19 évesen

Sharon Stone ritka, fiatalkori fotót osztott meg magáról – Ilyen dögös nő volt 19 évesen

238

Sharon Stone ritka, fiatalkori fotót osztott meg magáról – Ilyen dögös nő volt 19 évesen

Sharon Stone modellként kereste a kenyerét, mielőtt színésznő lett. A ’90-es évek egyik legnagyobb ikonja és szexszimbóluma Sharon Stone volt, aki az 1992-es Elemi ösztönnel vált világhírű sztárrá. Amikor Catherine Tramell karakterébe bújva a mozinézők is megnézhették alakítását, 34 esztendős volt. Színészi karrierjét a ’80-as években kezdte, előtte modellként kereste a kenyerét. A 65 esztendős díva most ebből a korszakából osztott meg egy régi felvételt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

Az alábbi képen mindössze 19 éves volt, de már akkor érződött kisugárzásából, hogy mennyire dögös nő valójában. A rajongók nem győzték dicsérni, mennyire szép volt ezen a képen, valaki egy földre szállt angyalként utalt rá, de még a hírességek közül is volt olyan, aki nem bírta ki, hogy ne kommenteljen, Naomi Campbell három szív hangulatjelet küldött Stone-nak.

Az 1980 szeptemberében megjelent Csillagporos emlékek című film volt az első szerepe, a stáblistán a csinos lány a vonaton névvel illették őt. Az 1981-es Halálos barát című horrormoziban már főszereplőként láthatták vissza a rajongók, ő alakította Lana Marcust. A ’80-as években szerepet kapott a Rendőrakadémia negyedik részében, a Kibékíthetetlen ellentétekben, de szériákban is feltűnt. Tom Selleck oldalán bizonyíthatott a Magnumban, illetve A sas felszáll minisorozatban is szerepelt.

Fél Magyarország odavolt érte – Ma már rá sem ismersz a Rendőrakadémia-filmek szőke szépségére

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·