FILMEZZUNK.HU
Jennifer Aniston bevallotta, hogy miért nincs évek óta pasija

Jennifer Aniston bevallotta, hogy miért nincs évek óta pasija

771

Jennifer Aniston bevallotta, hogy miért nincs évek óta pasija

Jennifer Aniston az utóbbi időben nem igazán tölt időt és energiát új párkapcsolat kialakításával. Az biztos, hogy az ötvennégy éves hollywoodi színésznő, mióta elvált második férjétől, Justin Theroux színésztől, nem nagyon randevúzott. Azonban a hozzá közel állók szerint Jennifer Aniston nem is bánja különösebben, hogy egy jó ideig a szingli életet éli, és úgy terjednek a hírek, hogy remekül megvan egyedül is.

Jennifer Aniston bevallotta, hogy miért nincs évek óta pasija

Egykori férjével, Justin Theroux-val

A sztár nem tétlenkedik, és különösen nem is siránkozik azon, hogy ideiglenesen egyedülállóvá vált. Elege lett a párkapcsolatos nyüzsgésből, ráadásul úgy tűnik, hogy már kialakította magának saját kis életterét, és élvezi a szingliség előnyeit. Elmondása szerint egy újabb szerelem nem férne bele a gondosan biztosított és kényelmes egyedülálló életébe. Ezért nem igazán erőlteti, és nem érdekli túlságosan, ha hosszabb ideig nem éri el Ámor nyila.

“Jelenleg rettentően elfoglalt vagyok. Most éppen az új filmemet népszerűsítem. Gőzerővel készülünk az új munkákra”

-fogalmazott sejtelmesen a Jóbarátok hajdani szupersztárja. Így hát Jennifer Aniston szabad préda – lélegezhetnek fel férfiak milliói a világon. Csak hát üröm az örömben, hogy jelenleg egyáltalán nem a flörtölés vagy a párkeresés a prioritás az életében. Most a kőkemény és kitartó munkáé a főszerep. Mi azért nem aggódunk, és nem féltjük őt: bizonyos, hogy nemsokára mindez látványosan megváltozik, és a fontossági sorrend felcserélődik majd.

Jennifer Aniston elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni 54 évesen a lenyűgöző fizikumát

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: · · ·