FILMEZZUNK.HU
Mickey Rourke sármos arcát tönkretette a plasztika – 70 évesen így néz ki

Mickey Rourke sármos arcát brutálisan tönkretette a plasztika – 70 évesen így néz ki az egykor jóképű színész

7039

Mickey Rourke sármos arcát brutálisan tönkretette a plasztika – 70 évesen így néz ki az egykor jóképű színész

A hollywoodi plasztikamánia évekkel ezelőtt hanyatlásnak indult. Rengeteg világsztár buzdítja inkább arra a rajongótáborát, hogy fogadják el az öregedés jeleit. Michelle Pfeiffer például imádja a ráncait, és szívesen mutatja meg magát smink nélkül az Instagramon, Elon Musk egykori modell édesanyja pedig trendet teremtett ősz frizurájával. A férfiak sem hadakoznak foggal-körömmel az idő múlása ellen: az álomgyár macsói csak még sármosabbakká válnak, ahogy telnek az évek. Azonban vannak olyanok, akik az ellentábort képviselik. Mickey Rourke arcát többször érintette orvosi szike.

Mickey Rourke sármos arcát tönkretette a plasztika – 69 évesen így néz ki

A ’80-as évek szépfiújaként aposztrofált sztár eredetileg bokszolóként kezdte pályafutását. Épp a sport miatt érezte szükségét annak, hogy kés alá feküdjön. Állítólag első filmjeiben azért mosolygott mindig zárt szájjal, mert egy korábbi mérkőzésén kiütötték az egyik fogát, így sokáig rejtegetnie kellett hiányos fogsorát. Majd, ahogy egyre nagyobb hírnévre és vagyonra tett szert, a külsejét is elkezdte megreformálni, ám mosolya tökéletesítése csak a kezdet volt.

“A plasztikai műtétek nagyja inkább afféle helyrehozása volt annak, amit a boksz tönkretett. Ez a sport rendesen szétzilálta az arcomat. Csak sajnos nem a jó orvost választottam ki arra, hogy újra összerakjon.”

– vallotta be a Daily Mailnek 2009-ben. Mickey Rourke egykori, kisfiúsan jóképű arca mára a múlté.

Mickey Rourke sármos arcát tönkretette a plasztika – 69 évesen így néz ki

Jane Fonda megnyílt a hite felől: “Istennek köszönhetem a sikereimet”

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·