FILMEZZUNK.HU
Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt: "A saját szememmel láttam, ahogy Isten jelenléte kiáradt az emberek között"

Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt: “A saját szememmel láttam, ahogy Isten jelenléte kiáradt az emberek között”

7867

Keresztény gyerekkoráról vallott Brad Pitt: “A saját szememmel láttam, ahogy Isten jelenléte kiáradt az emberek között”

A híres színész, Brad Pitt, akinek az utóbbi időkben inkább botrányos válásától volt hangos a sajtó, józanságról, életmódváltásról és Szent Szellemtől kapott nyelveken szólásról is beszélt az amerikai GQ magazinnak.

Brad Pitt a főiskolától kezdve nem emlékezett egyetlen olyan napra sem, amikor ne ivott volna

A hosszú interjúban többek között gyerekkoráról is mesélt – kukoricaföldekről, erdőkről és folyóról – és hozzátette, kicsit úgy élt, mint Huckleberry Finn.

„Baptistaként nőttünk fel, ami egy tisztább, szigorúbb, az “Íráshoz ragaszkodó” kereszténység. Aztán középiskolás koromban a családom egy karizmatikusabb mozgalomba csöppent, ahol nyelveken szóltak és felemelték a kezüket…”

– emlékezett vissza gyerekkora éveire a világszerte ismert színész. Arról is beszélt, ha elment egy rock koncertre, úgy érezte: hasonlót él át, mint a megújulási összejöveteleken, csak „az egyik Isten, a másik a gonosz”. A színész a nyelveken szólásra is kitért az interjúban:

“Láttam másokat, ahogy a Szent Szellemmel betöltekeznek és láttam, hogy ez működik. Gondoltam magamban “ezt én is ki akarom próbálni”.”

Tom Hanks újfent hitéről tett bizonyságot: “Minden sikeremet Istennek köszönhetem!”

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · · ·