FILMEZZUNK.HU
Will Smith lehet a Pokémon-film folytatásának a főgonosza!

Will Smith lehet a Pokémon-film folytatásának a főgonosza!

266

Will Smith lehet a Pokémon-film folytatásának a főgonosza!

Will Smith még sosem játszott teljes értékű gonoszt, de ha hihetünk egy új jelentésnek, akkor a színész tárgyalásban áll, hogy csatlakozzon a Pokémon – Pikachu, a detektív folytatásának szereplőgárdájához, amiben a pletykák szerint egy meg nem nevezett gonoszt játszik majd.

Will Smith-t fiatalon megcsalták, ezért bosszúból mindenkivel lefeküdt, aki szembe jött vele

Néhány évvel azelőtt, hogy az HBO The Last of Us sorozatát a valaha készült legjobb videojáték-adaptációként ünnepelték, úgy tartották, hogy ezt az elismerést a Pokémon – Pikachu, a detektív érdemelte volna ki. A Sonic, a sündisznó megizzasztotta az első élőszereplős Pokémon-filmet, amely pozitív kritikákat kapott a rajongóktól és a kritikusoktól, és világszerte tekintélyes 340 millió dollárral zárt a kasszáknál.

A folytatás magától értetődőnek tűnt, és még az első rész 2019-es megjelenése előtt be is jelentették. Azóta eltelt 4 év, de még nem készült el a folytatás, ám néhány hónapja pozitív hírt kaptunk, hogy Jonathan Krisel továbbra is a rendezés jogáról egyeztet. Azt már tudjuk, hogy Ryan Reynolds valamilyen formában visszatér, de egy másik A-listás színész is csatlakozhat a folytatáshoz, ha hihetünk a Giant Freakin Robot jelentésének. Az oldalt az utóbbi időben rendszerint mindig betalált az információkkal, köztük például a Pókember: A pókverzumon át egyik legnagyobb meglepetésvendégét is idő előtt leleplezték.

Az oldal szerint az Oscar-díjas színészt szemelték ki a film főgonoszának szerepére. Arról egyelőre nincs szó, hogy a Men in Black és a Bad Boys sztárja kinek a bőrébe bújna, de tulajdonképpen ez lenne az első alkalom, hogy Smith igazi gonoszt vagy antagonistát alakítana karrierje során. Egy név már felmerült, úgy tartják, hogy Giovanni fantasztikus szerep lenne Smith számára, különösen azután, hogy Mewtwo már szerepet kapott az első részben.

Fotókkal adtak ízelítőt az Bad Boys 4-ből

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · ·