FILMEZZUNK.HU
Évtizedek óta együtt, jóban, rosszban: Ő az Egri csillagok Bornemissza Gergőjének gyönyörűszép felesége - Kovács István és Sajgál Erika

Évtizedek óta együtt, jóban, rosszban: Ő az Egri csillagok Bornemissza Gergőjének gyönyörűszép felesége

9791

Évtizedek óta együtt, jóban, rosszban: Ő az Egri csillagok Bornemissza Gergőjének gyönyörűszép felesége

Kovács István, aki 2022 májusában már a 79. születésnapját ünnepelhette, leghíresebb szerepét az Egri csillagokban játszotta, ő volt Bornemissza Gergely, de sokan emlékezhetnek rá a Szomszédok című sorozatból is. Kétszer nősült, első házasságából két gyermeke született, Zsófia és Dániel. Válása után nem sokkal újabb szerelem érkezett az életébe, ami teljesen váratlanul érte. Húsz évvel fiatalabb kolléganőjébe, Sajgál Erikába egy idősotthonban tartott fellépés során szerelmesedett bele. Az érzés kölcsönös volt.

Kovács István és Sajgál Erika évtizedek óta boldogok

A két színművész évtizedek óta boldog házasságban él, azt azonban csak kevesen tudják, annak idején milyen különös módon szerettek egymásba. Szinte egyik pillanatról a másikra történt. A kilencvenes években már több alkalommal játszottak egy színpadon, amikor fellépésre hívták őket egy idősek otthonába. Itt történt valami.

“Hogy pontosan mi, azt ma sem tudom, de a fellépés végére egymásba szerettünk. Rápillantottam, és azt vettem észre: de gyönyörű ember. Nem külsőleg, hiszen pont úgy nézett ki akkor, mint korábban, és mint ma is, hanem úgy az egész lénye. Később mesélte el, hogy ott akkor ugyanezt érezte ő is. Ebbe még ma is beleborzongok.”

– mesélte a művésznő még a tavalyi évben a Story magazinnak. A korkülönbség egy cseppet sem zavarta őket, noha kívülről talán soknak tűnhetett a húsz év. Semmi nem állhatott közéjük, sőt a színész az apaságra is ismét igent mondott, amikor a színésznő 35 évesen úgy döntött, vágyik az anyaságra.

Évtizedek óta együtt, jóban, rosszban: Ő az Egri csillagok Bornemissza Gergőjének gyönyörűszép felesége - Kovács István és Sajgál Erika

A színésznő házasságuk legfőbb titkát abban látja, hogy hagyták, hogy a másik változzon, sőt ezeket a változásokat el is fogadták egymásban. Ez a hozzáállás átsegítette őket minden hullámvölgyön.

“Sok kedves vonása van a számomra, tehát ez nagyon jó, hogy nem fogytak el az évek alatt, hanem inkább gyűjtötte őket. Mindenki változik, és szerintem ebben van a nagy titok: ha a változás jól megy kettőtöknek, és tudtok úgy figyelni a másikra, hogy minél kevesebbet menjetek az agyára, akkor az megy.”

– árulta el az RTL Klub Reggeli című műsorában még 2021 májusában Sajgál Erika.

Dennis Quaid negyedik felesége mellett talált rá az igazi boldogságra – Így ismerkedtek meg

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · · ·