FILMEZZUNK.HU
Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

677

Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

Jó ideje találgatják már a rajongók, hogy Daniel Craig után ki lesz az új James Bond. Többek között felmerült Henry Cavill, Idris Elba, Regé-Jean Page, James Norton, és Tom Hardy neve is; sőt, egy darabig arról is pletykáltak, hogy ezúttal nő lehet a 007-es ügynök.

10 színész, akiknek a szuperhőslét teljesen megváltoztatta az életét

Most viszont úgy tűnik, hogy a Barbara Broccoli producer megtalálta a tökéletes Bondot a 33 éves Aaron Taylor-Johnson személyében, aki már egy titkos meghallgatáson és egy képernyőteszten is részt vett. A sármos színész állítólag abszolút megnyerte a producereket, szóval most ő az első számú befutó a 007-es szerepére.

Aaron Taylor-Johnson szép karriert futott be eddig a filmiparban: miután eljátszotta a fiatal John Lennont az énekes fiatalkoráról szóló filmben, megkapta a Ha/Ver című képregényfilm főszerepét. Ezt követte az Anna Karenina és a 2014-es Godzilla, aztán csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumához, hogy a Bosszúállók: Ultron korában eljátssza Pietro Maximoff, azaz Higanyszál szerepét. Később Christopher Nolannel is dolgozott együtt a Tenet-ben, ezt követően pedig a King’s Man: A kezdetek-ben is szerepelt. Legutóbb A gyilkos járat-ban láthattuk Mandarin szerepében, de nemsokára a Sony-féle Pókember Univerzumban is feltűnik, mint Kraven, a vadász.

“Minden napomat Istennel kezdem és vele is fejezem be” – Jon Voight

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·