FILMEZZUNK.HU
Denzel Washington 40 éve házas - Felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította

Denzel Washington 40 éve házas – Felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította

2028

Denzel Washington 40 éve házas – Felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította

Denzel és Pauletta Washington 4 évtizede vannak együtt. Ők Hollywood egyik legszolidabb párja, akik idén ünneplik 39. évfordulójukat. Mindketten büszkén elmondhatják, hogy ezen hosszú idő alatt kölcsönösen és szilárdan kiálltak egymásért a hírnév által jelentett kihívásokkal szemben. De nem az az egyetlen ok, amiért felnézhetünk Denzelre. Ugyanis felesége Pauletta nem könnyítette meg dolgát, férje mégis a mai napig kitart mellette. Mindannyian szeretjük a romantikus történeteket, méginkább, ha saját életünkben is történhetnek valódi csodák. Ezeket szeretjük megosztani egymással, ami a sztárokra is igaz. Denzel és Pauletta Washington története bebizonyítja, hogy a kitartás mennyire egyben tarthatja a szerelmet.

Közel 40 éve házas, felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította - Denzel Washington elmeséli, mi is az igazi kitartás

Határozott, büszke, magabiztos és elkötelezett pár– így láthatjuk Pauletta és Denzel Washingtont együtt. Ám kapcsolatuk kezdetben nem volt könnyű, és az évek során sem lett könnyebb, hiszen mindketten egyetértenek abban, hogy erejük az elveikben és a munkájukban rejlik. Ahogy Denzel fogalmazott:

„Azt hiszem, dolgoznod kell rajta, azon, hogy együtt össze tudjatok csiszolódni. Ne adjátok fel. Ez egy elkötelezettség.  Együtt sikerülni fog.”

Pauletta és Denzel az 1970-es évek végén ismerkedtek meg a Wilma című tévéfilm forgatásán.  Ezek után kezdtek el egymással randevúzni. Pauletta mesélt néhány szórakoztató történetet Oprahnak kapcsolatukról:

 „Egy közös barát, aki szintén szerepelt a filmben, egyszer bulit rendezett. Denzel és barátai meg is érkeztek a végére.  És bár egyikünk sem tudta, hogy a másik ott lesz, a buli végén összefutottunk és beszélgettünk. Ám ami ezután történt, az  hihetetlen volt. Másnap este egy színdarabon vettem részt. Későn érkeztem, belopóztam és leültem. Nem néztem, kik vannak körülöttem. Aztán a szünetben felgyulladtak a lámpák, és kiderült, hogy egymás mellett ültünk.”

Denzel is mesélt az interjún:

Elmondta, hogy az első randevújukon Paulettának fizetnie kellett a taxiért, mert nem volt elég pénze. Az elismert színész továbbá azt is megosztotta az olvasókkal, hogy nem minden férfi  ragaszkodna továbbra  ahhoz a nőhöz, aki házassági ajánlatára kétszer is nemet mondott. Denzellel pedig pontosan ez történt. A pár gyakran viccelődik is ezen. Pauletta azt mondta:

„Kétszer visszautasítottalak, de a harmadik alkalommal megtörtént.”

Mindkettejüknek sikerült bebizonyítania a másiknak, hogy kapcsolatuk megérett azáltal, hogy csak  a harmadik próbálkozásra sikerült Paulettának igent mondania, amire 1983. június 25-én került sor.

Közel 40 éve házas, felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította - Denzel Washington elmeséli, mi is az igazi kitartás

Denzelnek sajnos nem volt fényes a családi háttere. Elmondta, hogy szülei a család fogalmának értékét próbálták hangsúlyozni, sajnos elváltak, mikor a kisfiú még csak 14 éves volt. Amikor megismerkedett Paulettával,  rögtön rájött, hogy ő az igazi:

„A családjában olyan szeretet és közelség volt, ami nekem nem adatott meg. Egy összetört otthonból jöttem, és azt mondtam, hogy ezt a szeretetet meg kell kapjam.”

Közel 40 éve házas, felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította - Denzel Washington elmeséli, mi is az igazi kitartás

Hollywood általában nem a megfelelő hely a sikeres párok számára. A médianyomás, a követők és a fanatikusok túl nagy kihívás elé állítják még a stabil párkapcsolatokat is. Ez a pár azonban sikeresen leküzdötte ezeket a kihívásokat. Ebben a tekintetben Pauletta csodálatra méltó hitet és magabiztosságot tanúsított, mivel „nem engedi , hogy más nők vagy pletykák elvonják a figyelmét a házasságáról. Denzel soha nem hagyja ki az alkalmat, hogy megemlítse feleségét, és elmondja, hogy az ő támogatásának köszönhető, hogy elérte sikerét. 2019-ben, a 47. AFI Life Achievement Awards ünnepségen Denzelt kitüntetésben részesítették, ahol elmondta:

„Köszönöm a díjat és a feleségem 40 évnyi áldozatát és megbocsájtását. Ő hitre, spiritualitásra, igazi szerelemre, rendíthetetlen szeretetre tanított, ezzel erősítve engem.”

Közel 40 éve házas, felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította - Denzel Washington elmeséli, mi is az igazi kitartás

Pauletta klasszikusan képzett zongoraművész. Kiváló színésznő volt színházban, filmekben, és olyan elismert produkciókban vett részt, mint a  Philadelphia (1993), amely számos díjat nyert. Amikor Denzel áldozatvállalásról beszél, azt azért teszi, hogy elismerje Paulettát, aki félretette szakmai karrierjét, hogy a családnak és otthonának szentelje életét. Most pedig, hogy gyermekei felcseperedtek, visszatért a színészethez. Gyermekeikben tükröződik szüleik tisztelete, minden elv és érték, amelyet tanítottak nekik. John David ezt mondta róla :

 „Szeretem az anyámat. Büszke vagyok arra, hogy ennyi áldozatot tett 4 gyermek felnevelésére,  és hogy visszatért a színészethez. Minden, amit csinál, arra késztet, hogy a legjobb legyek.”

Közel 40 éve házas, felesége a házassági ajánlatot kétszer is elutasította - Denzel Washington elmeséli, mi is az igazi kitartás

A pár remek humorérzékkel rendelkezik. Amikor Denzelt megkérdezték, mi a tartós házasság titka, azt  válaszolta :

 „Azt teszem, amit mondanak. Befogom a számat.”

De komoly választ is adott a komoly kérdésre:

„Nincs titka a tökéletes házasságnak. Mindenkinél vannak hullámvölgyek; a miénk megvolt. Nehéz munka, tudod. De kötelezettséget vállaltunk. A lelki alap mindenben segít: házasságban, munkában, lelki békében.”

Denzel Washingtonnak szerencsére igazán jól megy a szekere. Kedves, kitartó és szerető felesége van, négy gyermek büszke édesapja  és 2022-ben Oscar-díjra is jelölték. Karrierje során eddig összesen 10 jelölést kapott, ami már önmagában is diadal, hiszen így ő vonult be a  történelembe, mint a legtöbbször a legjobb színész díjára jelölt afro-amerikai művész. Bár számára a legnagyobb sikert a családjával érte el.

Magyarra fordította: MéziMcFly

(Via Brightside)

Megszakad a szív: ez volt az utolsó videó, ami Kirstie Alley-ról készült


Article Tags: · · · ·