FILMEZZUNK.HU
Érkezhet a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatása!

Kate Hudson szerint jöhet a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatása!

3088

Kate Hudson szerint jöhet a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt folytatása!

Kate Hudson egy interjúban mesélt arról, hogy szívesen folytatná a Hogyan veszítsünk egy pasit 10 nap alatt című filmet. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt az elmúlt húsz évben valódi klasszikussá nőtte ki magát, és szinte minden romantikus komédiákat rangsoroló listán szerepel. Bár a filmnek eddig még nem készült folytatása, úgy tűnik ez a lehetőség nincs kizárva.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (How to Lose a Guy in 10 Days, 2003)

A filmet 2003-ban mutatták be, és hatalmas sikert aratott. Matthew McConaughey és Kate Hudson párosa rengeteg rajongót szerzett magának, sok idézet pedig azóta szinte szállóigévé vált. A színésznő most egy interjúban elárulta, hogy nem zárkózik el a folytatás elől.

“Mindketten ugyanazt érezzük ezzel kapcsolatban. Ha valamilyen oknál fogva az asztalunkra kerülne egy remek forgatókönyv, akkor teljesen biztos, hogy visszatérnénk a folytatásra. Szeretek Matthew-val dolgozni. Nem tudom…biztos vagyok benne, hogy ez a házasság konfliktussal kezdődne. Vagy talán… fogalmam sincs. Hogyan veszítsünk el egy férjet 20 év alatt?”

Kate Hudson az interjúban azt is elárulta, hogy romantikusak voltak a csókok a színésszel, bár az ágyjelenteket kifejezetten kínos volt forgatni, azokban nincs romantika. Ennek ellenére nagyon jól érezte magát a forgatáson.

10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

(Via Elle.hu)


Article Tags: · ·