FILMEZZUNK.HU
Lindsay Lohan 35 éves korára teljesen felismerhetetlenné vált

Lindsay Lohant tinisztárként ismerte meg a világ – Mára nagyon megváltozott a 37 éves sztár

19216

Lindsay Lohant tinisztárként ismerte meg a világ – Mára nagyon megváltozott a 37 éves sztár

Lindsay Lohan 1986.július 2-án született New Yorkban, aki amerikai színész, modell, zeneszerző, énekesnő, továbbá producer és rendező is. Számtalan filmben és sorozatban is láthattuk őt. Szerepelt többek között az Apád-anyád idejöjjön! című családi vígjátékban, ahol ikertestvérét is ő maga alakította. Szerepelt a Nem férek a bőrödbe, Egy hisztérika feljegyzései, Bajos csajok, Cserebere szerencse, Anya, lánya, unokája, Kismamának áll a világ, vagy a Horrorra akadva 5.-ben.

Lindsay Lohan 35 éves korára teljesen felismerhetetlenné vált

Ám a híres színésznő sajnos ingoványos területre lépett, többször meggyűlt a baja a törvénnyel és plasztikai műtéteknek is alávetette magát, melyek végeredménye igencsak meghökkentő lett. A színésznő ittas vezetés miatt 2007-ben került előszöt a rácsok mögé, majd 2010-ben újra letartóztatták, miután a drogtesztjei pozitívak lettek. 24 évesen pár napot újra a börtönben töltött. Az elvonókúra után később többször fogyasztott alkoholt és drogozott, egy alkalommal pedig autójával még egy babakocsit is elütött. 2010-ben megsértette a próbaidő alatt kikötött pontokat, mert nem járt el az elvonókúra találkozóira. Újabb rehabilitációra  ítélték, de ismét pozitívak lettek a tesztjei.

A 34 éves Lindsay Lohan mára teljesen felismerhetetlenné vált

2011-ben lopással vádolták, majd az év novemberében Lohan újra megsértette a szabályokat, így még több közmunkát és 30 nap börtönt kapott, ahonnan öt órán belül kiengedték jó magaviselet miatt. 2012 júniusában autóbalesete volt, 2013-ban gondatlan vezetésért és hivatali személy megtévesztéséért a próbaidőt meghosszabbították további két évre, újabb közmunkát kapott, és kilencven napot töltött elvonón. 2015-ben végül teljesítette a közösségi szolgálatát, így felszabadult a próbaidő alól.

A 34 éves Lindsay Lohan mára teljesen felismerhetetlenné vált

A celeb 17 évesen kezdett plasztikáztatni, azóta megnagyobbíttatta a melleit, feltöltette a száját, átesett egy orrplasztikán, és a botoxinjekciók csak rontottak a helyzeten. Lindsay, alig 25 éves korában bekerült a Top 10 rommá plasztikázott hírességek „klubjába”.  Az egykor kifejezetten helyes, szeplős kislány mára már alig felismerhető, köszönhetően az önpusztító életnek és a túlzásba vitt esztétikai beavatkozásoknak, amik csak rontottak a szétcsúszott Lindsay külsején.

Szerző: MéziMcFly

Louis de Funès unokája, Charles a nők kedvence: a 27 éves fiatalember rettentő jóképű


Article Tags: · ·