FILMEZZUNK.HU
Kate Beckinsale főszereplésével jöhet az Underworld folytatása!

Kate Beckinsale főszereplésével jöhet az Underworld folytatása!

450

Kate Beckinsale főszereplésével jöhet az Underworld folytatása!

A Len Wiseman rendezésében készült legelső Underworld rész mára gyakorlatilag kultikussá vált. A film történetét a legegyszerűbben úgy lehetne összefoglalni, hogy “vámpírok háborúznak vérfarkasokkal”, Wiseman pedig egy friss interjúban beszélt arról, hogy tisztában van azzal, hogy vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy a film alapötletét az Alkonyatból merítette.

Most ünnepli 50. születésnapját Kate Beckinsale - Íme 10 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

“Mivel az Alkonyat olyan hatalmas siker volt, az emberek a Comic-Conon megkérdezték, hogy az Underworldöt az Alkonyat ihlette-e. Erre én azt feleltem, hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Kristen Stewart megszületett-e már akkor, amikor a filmet forgattuk. Viszont ahogy telnek az évek, úgy egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy az Alkonyat ‘sötét verzióját’ forgattuk-e, amelyre én csak annyit válaszolok, hogy ez egyáltalán nem így van, ők csinálták meg az Underground ‘fényesebb változatát’

– mondta a rendező az Entertainment Weekly magazinnak. Az Underworld végül 95 millió dolláros bevételt termelt, illetve további három folytatás is készült belőle, Kate Beckinsale pedig szintén visszatért a film főszerepében. Wisemant most arról is megkérdezték, hogy készülhet-e további folytatás a szériához.

“Van egyfajta trend, amely már kialakult erre vonatkozóan. Nem beszélhetek róla, de az biztos, hogy az Underworldnek van jövője”

Most ünnepli 50. születésnapját Kate Beckinsale – Íme 10 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·