FILMEZZUNK.HU
Kristen Stewart egy "romantikus" képpel vállalta fel leszbikus kapcsolatát

Kristen Stewart kitálalt: „Leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben”

10206

Kristen Stewart kitálalt: „Leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben”

Többek között az Alkonyat és az új Charlie angyalai sztárja, Kristen Stewart átfogó interjút adott a Harper’s Bazaarnak, melyben azt állítja, hogy bár már jobb a helyzet, a szexualitásuk miatt Hollywood továbbra is diszkriminálja a színészeket.

Leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben, de ez mára drasztikusan megváltozott

„Pontosan azt mondták nekem: Tégy magadnak egy szívességet, és ne menj ki az emberek közé a barátnőddel kézen fogva, akkor van esélyed egy Marvel filmszerepre”

– mondta a színésznő.

„Nem szeretnék ilyen emberekkel dolgozni”

– tette hozzá a 33 éves színésznő, aki az utóbbi években nyíltan vállalja biszexualitását. Robert Pattinsonnal való szakítása óta a producer, Alicia Cargile párja. Ma úgy érzi, a több évnyi titkolózás egy idő után túlságosan szorongatóvá kezdett válni.

„Azt hiszem, csak élvezni akartam az életet. Miközben próbáltam védeni a magánéletemet, úgy éreztem, épp ez teszi tönkre. Ne mehetnék ki valakivel az utcára akárkivel? Nem beszélhetek róla az interjúimban? Vannak emberek, akik nem kedvelnek, és nem nézik jó szemmel, hogy más nőkkel randizol, és azt sem szeretik, ha nem leszbikusként vagy heteroszexuálisként definiálod magad.”

A Marvelnél ez a diszkrimináció mára teljesen eltűnt.

Emlékszel még a Dallas szőke szépségére? Audrey Landers 67 évesen is kirobbanó formában van

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·