FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szerda estére (02.14.)

Cameron Diaz teljesen kikészült a Holiday forgatásán

51754

Cameron Diaz teljesen kikészült a Holiday forgatásán

Egy hétig szenvedett egy pár másodperces jelenet miatt. Cameron Diaz elárult egy új részletet a Holiday című karácsonyi filmjéről. A történet szerint Diaz karaktere, Amanda, miközben a repülőtérre tart, rájön, hogy szerelmes Grahambe, akit Jude Law alakít. Miután rájön az érzéseire, leállítja a sofőrt, majd visszasiet Grahamhez. Azonban ez egyáltalán nem volt könnyű a színésznő számára.

Cameron Diaz teljesen kikészült a Holiday forgatásán

Cameronnak többször is szó szerint neki kellett futnia a jeleneteknek, mert a hosszú visszafutást több helyszínen is lefilmezték.

„Ó, anyám, egy hét alatt kábé hét mérföldnyit futottam magassarkúban. Az egész jelenetet egy hétig tartott leforgatni. (…) [Amanda] nem az utca végén jött rá, hogy vissza kell mennie, már félúton volt a repülőtér felé. (…) Csak pár jelenetet használtak fel, de valójában legalább tízféle helyen forgattunk, különböző mezőkön rohantam végig. Egy kasmír Valentino kabát volt rajtam, kasmír felső, farmer és magassarkú csizma. (…) Mindegyik jelenetet messziről vették fel, én csak egy apró kis pont voltam, aki a távolban fut – és persze a zene ütemére kellett mozognom, tartanom kellett a tempót. (…) Szó szerint teljesen fitt lettem a hét végére.”

– mesélte Diaz.

Gyerekként emlékszünk rá, pedig időközben komoly férfi lett Terence Hill kisfiából

(Via Starity.hu)


Article Tags: · ·