FILMEZZUNK.HU
Kitálalt a Lost női sztárja: Evangeline Lilly-t meztelen jelenetre kényszerítették az akarata ellenére

Kitálalt a Lost női sztárja: Evangeline Lilly-t meztelen jelenetre kényszerítették az akarata ellenére

6204

Kitálalt a Lost női sztárja: Evangeline Lilly-t meztelen jelenetre kényszerítették az akarata ellenére

Evangeline Lilly a Marvel filmes univerzumában betöltött szerepe miatt sűrűn kerül a filmes hírekbe napjainkban, egy közelmúltbeli esetet azonban alighanem ő is szívesen elkerült volna. A több mint egy évtizeddel ezelőtti történet az elmúlt napokban vált ismét aktuálissá, amikor a színésznő egy podcastban, a legújabb filmje kapcsán készített interjúban arról beszélt, a Lost című kultikus sorozat egyik forgatásán az alkotók sarokba szorították, kénytelen volt elvállalni egy meztelen jelenetet, bár ehhez semmi kedve sem volt.

Piszkosul bekezdett A Hangya és a Darázs az észak-amerikai mozikban

Evangeline Lilly a Hangyában

„A 3. évad egyik részének felvételekor a producerek nem hagytak más választást, le kellett vetkőznöm. Megrémültem és remegtem, de kénytelen voltam végig csinálni. Utána kisírtam a szemem is. Rögtön utána pedig egy félelmetes és kőkemény jelenetet kellett megcsinálnom”

– elevenítette fel a történteket a színésznő. Aki elárulta, egy évaddal később a sorozat készítői ismét visszatértek a meztelenséghez, de akkor már volt annyi bátorsága, hogy kiálljon, és azt mondta, eddig és ne tovább. Nem vállalta az újabb pucérkodást, döntését el is fogadták. De nem mindenki felejtette el a dolgot. Lilly szerint egy kaszkadőr annyira megorrolt rá, amiért korábban „hisztizett”, és amiért nem volt hajlandó átadni egy dublőrnek az egyik akciójelenetet, hogy szándékosan megsebesítette a színésznőt, aki a „balesetben” szinte lenyúzta a bőrt karjáról.

15 filmsztár, aki utálta eljátszani a leghíresebb szerepét

Evangeline Lilly a Lost című kultikus sorozatban

J.J. Abrams, Damon Lindelof, Jack Bender és Carlton Cuse közleményben igyekeztek tisztázni a dolgot.

„Amint nyilvánosságot látott Evie története, azonnal bocsánatot kérünk tőle. A legmélyebben sajnáljuk, hogy mindazokat át kellett élnie, amikről beszámolt. Személyesen még nem értük el, de őszintén sajnáljuk, ami történt. Soha senkinek sem szabad átélnie azt, amin ő keresztülment.”

Kevesen tudják, hogy 1987-ben Brad Pitt is szerepelt a Dallasban (Videó!)

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · ·