FILMEZZUNK.HU
Felismered a képen látható cuki kisfiút? 59 évesen világhírű színész, mindenki kedvenc szuperhőse - Robert Downey Jr.

Felismered a képen látható cuki kisfiút? 59 évesen világhírű színész, mindenki kedvenc szuperhőse

7448

Felismered a képen látható cuki kisfiút? 59 évesen világhírű színész, mindenki kedvenc szuperhőse

Bizonyára sokan vannak, akik gyermekkori fotóikat nézegetve mosolyogva emlékeznek vissza a régi szép időkre. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a képen látható kisfiú, aki ártatlan mosolyával és nagy, kíváncsi szemeivel hódít, ma már világhírű színész és milliók kedvenc szuperhőse?

Felismered a képen látható cuki kisfiút? 59 évesen világhírű színész, mindenki kedvenc szuperhőse - Robert Downey Jr.

5 évesen szerepelt első filmjében

Igen, jól sejtetted, ő nem más, mint Robert Downey Jr., aki 59 évesen is a filmipar egyik legnagyobb sztárja, gyermekként még csak álmodozott a nagy sikerről. New York City-ben született 1965. április 4-én, és már egészen fiatalon belekóstolt a színészet világába, hiszen édesapja, Robert Downey Sr., ismert underground filmrendező volt. A kis Robert számára tehát nem volt ismeretlen a kamera és a reflektorfény.

Robert Downey Jr. elárulta, hogy melyik szerepét tartja karrierje legjobbjának - Vasember

Vasemberként az egész világot meghódította

Első filmszerepét mindössze öt évesen kapta meg apja filmjében, és innen nem volt megállás. Az ifjú tehetség hamarosan Hollywood figyelmét is felkeltette, és egyre nagyobb szerepeket kapott. Karrierje azonban nem volt mindig zökkenőmentes; Downey többször is megküzdött a drog- és alkoholfüggőséggel, ami miatt pályafutása majdnem derékba tört.

8 sztár, akiknek már meggyűlt a baja a hatóságokkal

Nem mindig volt zökkenőmentes az élete

Ám ahogy a legjobb szuperhősökhöz illik, Robert Downey Jr. is felállt a padlóról, és fantasztikus visszatérést produkált. 2008-ban Tony Stark, azaz Vasember szerepében robbant be újra a köztudatba, és ezzel kezdetét vette a Marvel Moziverzum sikertörténete. Downey karizmatikus alakítása és humoros stílusa meghatározóvá vált a Marvel-filmekben, és Vasember karaktere hamarosan mindenki kedvencévé vált.

Robert Downey Jr. felesége igazi bombázó – Már 17 éve bolondul gyönyörű feleségéért

Robert Downey Jr. és családja

Robert Downey Jr. története inspiráló példa arra, hogy a tehetség és kitartás mindig meghozza gyümölcsét, még akkor is, ha az út néha rögös. Ki gondolta volna, hogy a képen látható cuki kisfiú egyszer világhírű színész lesz, és szuperhősként fogja meghódítani a világot? Az élet tele van meglepetésekkel, és Robert Downey Jr. története ezt tökéletesen bizonyítja.

Robert Downey Jr. lehet az utolsó Halálos iramban film főellensége!


Article Tags: · ·