FILMEZZUNK.HU
10 híres színész, akik szinte soha nem szerepeltek sorozatokban

10 híres színész, akik szinte soha nem szerepeltek sorozatokban

441

10 híres színész, akik szinte soha nem szerepeltek sorozatokban

A színészek többsége először televíziós sorozatokban kezdik kibontakoztatni tehetségüket, és amikor már elérnek egy bizonyos szintet, akkor jöhet a következő szint, és kezdenek filmekben szerepelni. A legtöbben túlnyomó részt vagy filmekben, vagy különböző tévésorozatokban szerepelnek. Vannak azonban hírességek, akik filmezéssel kezdik pályájukat, és rövid időn belül befutnak óriási sikereket elérve, így sorozatokban alig, vagy egyáltalán nem szerepelnek. Most összegyűjtöttünk 10 olyan színészt, akiket szinte csak filmekben láthatunk.

10. Willem Dafoe

Willem Dafoe bibliográfiája nagyon hosszú, és már három évtizedes filmes karrier van mögötte. Színészi pályafutása számos műfajt ölel fel. Dafoe olyan horrorokban szerepel, mint A világítótorony, és olyan thrillerekben, mint a Testvérbosszú, és a John Wick. Legutóbb a Pókember: Nincs hazaút című filmben játszotta ikonikus szerepét Zöld Manó szerepében. Sorozatban kizárólag egyszer, 1986-ban szerepelt.

9. Tom Cruise

Ő Tom Cruise dögös, orosz barátnője – A gyönyörű Jelszina Harjova 25 évvel fiatalabb a színésznél

Tom Cruise az 1983-as Kockázatos üzlet című filmmel vált ismertté, majd az 1986-ban bemutatott Top Gunnal áttörő sikert ért el, amivel már világhírnévre tett szert.  Olyan nagy filmekben láthattuk őt az évek során, mint a Mission Impossible filmsorozat, vagy a Jack Reacher. Cruise ezen szerepeivel a legnagyobb akciósztárok táborát erősíti. Ő lett a világ egyik legjobban fizetett színésze, és már eddig is számos elismerést kapott munkásságáért. Hosszú karrierje ellenére soha nem szerepelt sorozatban.

8. Scarlett Johansson

Felismered a képen látható kislányt? 39 évesen ő a világ legszebb színésznője - Scarlett Johansson

Johansson 10 évesen, 1994-ben debütált színészként, és 1996-ban már meg is kapta első főszerepét. Azóta egyre nagyobb szerepet kapott a színészvilágban, gondolunk itt Natasha Romanoff szerepére, amikor csatlakozott a Marvel-moziuniverzumhoz. Johansson továbbá szinkronszínészként is tevékenykedik.

7. Christian Bale

Teljesen felismerhetetlen lett a Batman sztárja, Christian Bale

Christian Bale 1987-ben kezdte pályafutását Steven Spielberg A nap birodalma című filmjében. Később az Amerikai pszichó című horrorfilmben játszott főszerepet, majd jött a kirobbanó siker Christopher Nolan filmjével, A sötét lovag-trilógiában, melyben ő játszotta Batman/Bruce Wayne szerepét, amivel óriási sikert ért el. Népszerűsége egyre csak fokozódott, Bale pedig több díjat is bezsebelt filmes munkáinak elismeréseként. Ennek ellenére mindösszesen csak 5 sorozatban szerepelt.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·