FILMEZZUNK.HU
Alec Baldwin lánya kitálalt: tinédzserkorában eszméletlenre verték és megerőszakolták

Alec Baldwin lánya kitálalt: tinédzserkorában eszméletlenre verték és megerőszakolták

10131

Alec Baldwin lánya kitálalt: tinédzserkorában eszméletlenre verték és megerőszakolták

Ireland Baldwin TikTok-oldalára töltött fel egy felvételt, amelyben mindamellett, hogy élete egyik legmegrázóbb élményéről vallott, támogatásáról szerette volna biztosítani a hasonló cipőben járó nőket.

Alec Baldwin lánya olyan szép, hogy arra nincsenek szavak: Ireland vadítóan fest friss fotóin

Mint kiemelte, nem gondolja, hogy mindenkinek kötelessége lenne beszélni a hasonló traumákról, csak akik elég erősnek érzik magukat hozzá.

„Tinédzserkoromban megerőszakoltak, eszméletlen állapotban voltam, amikor történt, és ez az eset örökre megváltoztatta az életem.”

– fejtette ki a modell. Ahogy elmondta, a történtekről senkinek nem számolt be, még az akkori barátjának vagy a szüleinek, Kim Basingernek és Alec Baldwinnak sem. Egyedül egy nővér tudott róla, aki kezelte a kórházban még akkor.

„Sokáig eltemettem magamban ezt a titkot, ami rengeteg fájdalmat okozott nekem és azoknak, akiket szeretek.”

– tette hozzá Baldwin, valamint azt is megjegyezte, ezt követően olyan volt, mintha kihúzták volna a talpa alól a talajt. Sokat ivott, bulizott, gyógyszereket szedett, bántalmazó kapcsolatban élt, ahogy a barátaival is hadilábon állt a viszonya. Mint kifejtette, évekkel ezelőtt teherbe is esett akkori barátjától, akivel nagyon boldogtalan volt. Párja ki is jelentette, hogy sosem szeretne gyereket, így az abortuszt választották.

Sharon Stone nem hajlandó plasztikáztatni – A 66 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

(Via Index.hu)


Article Tags: · ·