FILMEZZUNK.HU
Cameron Diaz a házasság legjobb és legrosszabb részét is elárulta

Cameron Diaz a házasság legjobb és legrosszabb részét is elárulta

1688

Cameron Diaz a házasság legjobb és legrosszabb részét is elárulta

2014 nyarán röppent fel először a hír, miszerint Cameron Diaz a Good Charlotte éléről ismert Benji Madden mellett talált rá a boldogságra. Hamar kiderült, hogy a pletykák igazak, és a szokatlan párosítás ellenére is nagy volt a harmónia a szerelmesek között – olyannyira, hogy Benji fél évvel később gyűrűt húzott kedvese ujjára, ezt pedig 2015 januárjában egy zártkörű esküvő követte.

Cameron Diaz a házasság legjobb és legrosszabb részét is elárulta

Cam és Benji immár kilenc éve házasok, ám boldogságuk továbbra is megingathatatlan. Kapcsolatukról ugyan egyelőre nem sok szót ejtettek a médiában, ám a színésznő kivételt tett Ellen DeGeneres műsorában, és elárulta, hogy véleménye szerint mi a legjobb és legrosszabb dolog a házasságban.

„Valaki megkérdezte tőlem, hogy mit tartok a legjobbnak a házasságomban, én pedig azt válaszoltam, hogy rengeteg dolgot tanultam meg általa önmagamról. Korábban nem tudtam ezeket a dolgokat magamról, és nem is tudnék róluk, ha nem találkoztam volna a férjemmel, aki segített nekem. Aztán persze szó esett arról is, mi a legrosszabb a házasságomban, mire én: Nos, rengeteg dolgot tanultam meg általa önmagamról, és azt kívánom, bár ne szereztem volna tudomást róluk. És ez így is lenne, ha nem mentem volna férjhez.”

– viccelődött az 51 éves szőke szépség, és azt is elárulta, hogyan hívja a szíve választottját, amikor kettesben vannak.

„Sokféle néven szólítom Benjit. Például Buh-nak. Tudod, az egész a babyvel kezdődött, ebből lett bae, nem sokkal később pedig buh lett belőle. Idővel eljön az a pillanat, amikor ugh-nak hívom majd, de ő akkor is tudni fogja, hogy neki szólok.

– magyarázta Cam.

Már 10 éve, hogy elhunyt Robin Williams – 41 éves fia meghatóan emlékezett meg édesapjáról

(Via Starity)


Article Tags: · ·